Gaming

Régi géped van és nem mennek a legújabb játékok? Az Nvidia bemutatta a felhő alapú game streaming szolgáltatását


PUBG 60 fps vagy Fortnite 120 fps egy régi géppel? Az Nvidia új szolgáltatása erős felhő alapú játékélményt ígér.

A CES alkalmával az Nvidia egy régi ötletet dolgozott át teljesen, mégpedig a game streaminget. A game streaming hasonlóképp működik, mint a NetFlix vagy a Spotify, csupán itt a játékot közvetítik a szerverek a gépünkre, ehhez pedig nélkülözhetetlen egy stabil, erős internetkapcsolat, 25 Mbps a minimum és 50 Mbps az ajánlott a szolgáltatás problémamentes használatához.

A gyártó állítása szerint a részletességet nyugodtan a maximumra pakolhatjuk, majd élvezhetjük a PUBG-t 60 fps-sel, a Fortnite-ot pedig akár 120 fps-el, ezek mellett pedig rengeteg játék közül választhatunk, többek között játszhatunk a H1Z1,  a Call of Duty WWII, a Doom, a CS:GO, a Fallout 4, vagy a Resident Evil VII-tel. A legjobb pedig, hogy nem foglal tárhelyet a gépen, hiszen minden a felhőben van, így csak el kell indítanod a játékot és élvezni.

A Geforce NOW emellett alacsony késleltetést (latency-t) ígér, ami rendkívül fontos a játék esetén, hiszen ha nagy a késleltetés, akkor esélyünk sincs azokkal szemben, akik otthonról játszanak, így reméljük tényleg minimálisra sikerült lecsökkenteniük és ez nem csak marketing szöveg.

Jelenleg ingyenes bétateszt folyik, amit Ti is kipróbálhattok!

Gépkövetelmények

Támogatott játékok

Update:

Az ingyenes béta időszak letelte után a szolgáltatás fizetős lesz, az árak tekintetében pedig meglehetősen vastagon fogott az Nvidia ceruzája, ugyanis 20 óra játékért 25 $-t fognak kérni a jövőben az első tervek szerint, de reméljük ez még változik.

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva