Gaming

Akciófigyelő: Az új Humble Bundle-ben helyt kapott a Killing Floor 1-2 és még ez nem minden!


Egy igazán jó ajánlat és még a nehezebb helyzetben lévő gyermekeket is támogatjuk vele!

Érdemes nyitott szemmel járni az interneten, hiszen rengeteg spórolási lehetőséggel találkozhatunk, ám ezek pár napig, vagy jó esetben 1-2 hétig tartanak, ezért érdemes résen lenni. A Humble Bundle pedig különösen jó játékokat szokott adni már 1$-ért is, persze nem mindig van jó ajánlatuk, ezúttal viszont mindenképp megéri ránézni a legújabb csomagjaikra! Az összes játék természetesen Steamen aktiválható.

1$-ért megkaphatjuk a Rising Storm GOTY verzióját, ami már önmagában 18 euró, emellé pedig megkapjuk a Killing Floor 1. részét, a BLACKHOLE-t, illetve az IL2 Sturmovik 1946-ot.

Ha az átlagárat fizetjük, akkor pedig már a Killing Floor 2 is a miénk lehet (ami 27 euró a Steamen!), mellé pedig megkapjuk az új Homefrontot és a King’s Bounty Platinum Editiont, illetve egy bónusz Tripwire hanganyagot.

A teljes 10 $-os összeget kifizetők pedig ezen felül megkapják a Rising Storm 2:Vietnamot és a  Call of Arms Deluxe Editionjét! A teljes csomag egyébként 247 $ lenne, ha teljes áron szeretnénk beszerezni őket, emellett az adományt is jó célra fordítják, ugyanis a Change 30 alapítvány kapja az összeg egy meghatározott részét (alapvetően 15%-ot), akik az árva gyermekeket segítik.

 

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva