Counter Strike

Kezdők figyelem! 4 egyszerű pozicionálási trükk, amivel átverheted az ellenfeled


Elmapuddy hasznos tanácsait elég egyszer megnézni, utána garantáltan úgy fogod érezni: miért nem jutott eszedbe ez már korábban is?!

A pozíció fontosabb, mint azt a legtöbb kezdő gondolná, ezzel a szlogennel vágunk neki a következő összeállításunknak. Az egyes részekhez rövid magyarázatokat is csatolunk, a kipróbálást már rátok bízzuk! Előre szólunk, nem a spanyolt viaszt találta föl Elmapuddy ezekkel a pozikkal, de biztosan lesz olyan, aki még nem is gondolt ezekre. Főleg nekik szólt ez az összeállítás.

Biztos fedezékből próbálhatóak ki, tehát nem kell vakmerőnek lenni hozzájuk, az ellenfél pedig nem fog számítani rájuk, így ingyen killhez vagy plusz időhöz juthatsz általuk!

Balra vagy jobbra?

Nuke lenti rakóját szinte képtelenségnek tűnik visszafoglalni, ha a terrorok már bevették magukat az előnyös afterplant pozikba. Az egyik ilyen kényelmes pozi csatiból letartani rámpát.

 

De szerencsére csak az egyik oldalt tudja megfelelő fedezékből figyelni az AWP-s, így mi válasszuk mindig a másik utat! Ezt egyrészt nehezebb fedezékből letartani, másrészt ha a csatiban bújó játékos nem figyel, akár ingyen frag is lehet belőle.

A tökéletes gyújtó gránátok

A lerakók visszafoglalása mindig nehézkes feladat, főleg a sokkal zártabb B rakókon. A legegyszerűbb tehát az, ha nem is hagyod, hogy lerakják a C4-et. Cache-en ezt egyetlen gyújtó gránáttal össze lehet hozni.

A rámpától balra lévő dobozról kell dobni és a hatás nem marad el. Akárhova tenné a C4-et, mindenhol égeti a tűz. Így választhat hogy vagy elég, vagy abbahagyja a plantot és így időt nyerhettek.

Overpass-ra is létezik hasonló, itt azonban A lerakó problémáit lehet megoldani vele. Bank felől, fedezékből simán rálátsz a konténer egyik oldalára, de a túloldalra simán lemehet a bomba. Kivéve ha beállsz kocsi mögé és jumpthrow segítségével bedobsz egy gyújtót a konténer másik oldalára.

Láthatatlan afterplant pozi

Ezt vélhetően már rengetegen ismerik, Cobblestone ugyanis egy igazán népszerű pálya. Ha a deszkákat nem lőtték ki a kör elején, a végjátékban tökéletes fedezéket nyújtanak. Akár terrorként afterplant poizban, akár CT-ként ha B-ről érkező lurkert kell letartani.

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva