Hearthstone

Savjz óriásit trollkodott ezzel a Weasel Priesttel

Drag - Csető Zsolt - 6 éve Címkék: savjz,

Máris megvan 2018 legjobb mém-paklija?

Ha van olyan lap a Hearthstone-ban, amit kifejezetten trollkodásra találtak ki, akkor a Weasel Tunneler egyértelműen ilyen: lényegében az az egyetlen célja, hogy elszúrjuk vele az ellenfél pakliját. Persze inkább vicces, mint erős, hiszen ki szeretne kitenni egy 1/1-es lényt, ami rövid távon semmiféle kézzel fogható előnyt nem ad, a népszerű streamer, Savjz azonban nemrég úgy döntött, hogy megpróbálja kihozni belőle a potenciált…

Kép: Hearthpwn

A Weasel Priest célja igen egyszerű: minél több menyét-pajtást keverni az ellenfél paklijába, ezzel jelentősen lerontva a másik játékos húzását. Mivel a Weasel Deathrattle-ös, illetve rajta kívül is elég sok ilyen lény található a deckben – nem is beszélve a másolásokról és a feltámasztásokról -, ezért elég könnyen teljesíthető a Priest Quest, az Awaken the Makers, így ez is bekerült. Íme a lista:

Savjz Weasel Priest paklija
Kód: AAECAa0GCJ8D7QXgrAKKsAKWxALPxwKQ0wLD6gILigH7AbW7AuW8AsPBAtHBAtXBAujQAovhAqniAurmAgA=

A Mirage Caller, a Twilight’s Call, a Herald Volazj vagy éppen a Carnivorous Cube mind azt szolgálják, hogy minél több Weasel kerüljön a boardra, de persze más lényekkel sem rossz kombózni őket esetenként, hiszen erőforrás jellegű lapok is akadnak a deckben. Szerencsére van mi megakadályozza, hogy a menyétek idővel visszakerüljenek a mi paklinkba, hiszen a Psychic Scream, illetve a Potion of Madness segítségével az ellenfél térfeléről is visszajuttathatjuk őket a deckjébe.

Savjz paklija egyébként borzasztóan lassú, hiszen az Elise the Trailblazer (+Shadow Visions az Un’Goro pakkra), illetve a Shadowreaper Anduin sebzése a két legfőbb win condition – igazából abban bízik a pakli, hogy az ellenfél “blank” húzásai megadják az időt a nyerésre. Savjz egyébként simán tudott nyeregetni a deckkel – a világot nyilván nem váltja meg, de mókázásra tökéletes és egyedi, igaz, meglehetősen drága.

A menyét legyen mindenkivel, aki úgy dönt, hogy trollkodik egy sort a fenti listával!

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva