League of Legends

Lucian két pozíciós hős lesz, legalábbis a Riotnak ez a terve vele


Lucian már rég kiesett a metából, most itt az esélye a visszatérésre.

Lucian a következő hős, akin a Riot változtatni készül Meddler bejegyzése alapján. A lövész már régóta gyengélkedik, most úgy néz ki új erőre kaphat.

Lucian legutóbb akkor volt népszerű, amikor az emberek elkezdték a középső ösvényen játszani, ez addig tartott, amíg a 7.18-as patch-ben le nem gyengítették a mostani állapotáig. Valószínűleg most is a középső ösvényben van a legnagyobb lehetőség Lucian számára, ugyanis a mostani ADC metában elég gyenge választás, mert a sebzése jóval elmarad a többi lövészétől, ami a meccsek végén különösen szembetűnővé válik. Mi tagadás, Lucian sosem volt hyper carry…

 

A Riot egyelőre nem árulta el, hogy pontosan milyen változtatások várnak a lövészre, azt azonban közölték, hogy azt szeretnék, ha mind az alsó, mind pedig a középső ösvényen játszható lenne, nagyjából úgy mint Corki.

Ezen kívül azt is elmondták, hogy az újítás arra fogja ösztönözni a Lucian játékosokat, hogy minél több kritikus sebzést építsenek. Ez több dolgot is takarhat, lehetséges, hogy Lucian valamelyik képessége vagy esetleg a passzívja bónusz krit sebzést fog nyújtani.

A változtatások célja az, hogy a Lethality tárgyak helyett inkább a krit legyen a karakter legfőbb fegyvere, mint a legtöbb lövésznek.  A középső ösvényen a hős teljesen új szerepet kaphat mint amit eddig megszokhattunk tőle, akár egy Yasuo-hoz hasonló játékstílus is elképzelhető lehet, persze ehhez látnunk kell a végleges terveket.

A változtatásokról egyelőre még nem tudunk sok mindent, hamarosan azonban érkezni fognak a részletek is!

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva