Counter Strike

Heti hitbox-hiba csomag: 3 falrész ami mellett ne is próbálj meg ellőni, annyira hibás


Dust, Mirage és Overpass sem tökéletes a legújabb hitbox hibák gyűjtése szerint, ráadásul elég fontos poziknál nem ad lövéseket a játék.

A hitbox-téma már lerágott csont, mindenki tudja hogy nem tökéletes. De azt is, hogy ennél jobb más játékokban sincs, bármennyire is hihetetlen tény.

Még ha fáj is elfogadni, az esportnak számító FPS-ek közül a CS:GO-nak van a legpontosabb hitbox rendszere.

Ettől függetlenül ordenáré nagy hibák csúsznak be egy-egy pályán, annyit tehetünk, hogy felkészülünk rájuk. Ez annyit tesz, hogy ha hibás falrésszel találkozunk, nem próbálunk meg éles helyzetben ott harcolni. Keresünk olyan pozit, ahol tényleg oda megy a golyó, ahova szánjuk.

Lássuk a legújabb adagot, vagyis 3 olyan pozi, amit ne erőltess mert közel átlőhetetlen.

Overpass

A lerakón egy teljesen alappozit lehetetlenít el a hibás hitbox. A videón látszik, hogy valamennyire átmegy azért a lövedék, de sokkal kevesebbet sebez, mint kellene.

Mirage

Létrás szobából moziba átlőni mindennapos feladat, csak vigyázzunk nehogy túl közel menjünk a falhoz. Akkor ugyanis minden egyes golyónk beakad, és csodálkozunk majd, miért nem adta be a játék.

Dust2

Egyelőre még nem versenypálya, de ez hamarosan változhat, így nem árt itt is felkészülni a legrosszabbra. Például, hogy B rakón egy tökéletesnek hitt AWP-s poziból miért nem fogunk 1 hitelni ellenfeleket.

Látszik tehát, hogy az elemek hitboxa távolról sem tökéletes, de hisztizés helyett a legtöbb amit tehetünk, hogy elkerüljük ezeket a pozikat.

Jobb lesz úgy mindenkinek, higgyetek nekünk.

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva