League of Legends

Ornn komoly nerfet kapott, veszíthet a lendületéből

Cloud - Igrici Áron - 6 éve Címkék: nerf, Ornn,

A top királya lehetséges, hogy nehezebb idők elé néz, ugyanis a PBE-n már nem birtokolja az egyik legerősebb képességét.

A League of Legends jelenleg egyik legdivatosabb és sikeresebb karakterére nerf várhat a jövőben, ugyanis a PBE frissült, Ornn pedig elveszítette a megállíthatatlanságát.

A nerf nem fogja érinteni a sebzését, vagy játékstílusát, viszont biztosan meghatározó lesz a csapatharcokat és az ösvényfázist illetően. A PBE szerveren ugyanis Ornn elveszítette a W képességéről a megállíthatatlanságot, ami valljuk be őszintén egy meghatározó faktora volt a karakter lehetőségeinek. Az élő szervereken ez a képesség lényegében mindenre jó, komoly sebzést oszt az ellenfeleknek, pajzsot kölcsönöz a kovácsnak, valamint jól időzítve minden CC-t kivéd.

Ha végigmegy a nerf a PBE-n és bekerül az élő szerverekre, akkor az utolsó effektről le is mondhatnak azok a játékosok, akik Ornn-t pickelnek, akik pedig ellene játszanak, kihasználhatják ezt a kiskaput. Mostantól ugyanis minden CC-t benyel a karakter, függetlenül attól, hogy éppen milyen képességgel dobálózik.

Gyengítésnek meghatározó, ám nem csak ez az effekt tette hihetetlenül erőssé Ornn-t. A lendületéből biztosan veszíteni fog a hős, ám az szinte biztos, hogy ennél több kell ahhoz, hogy ne legyen prioritás a választási listán. A W képesség már alapjában is egy nagyon erős eszköz, maximum életerő után ad pajzsot, valamint még Brittle hatást is tol az ellenfélre a láng, amit köp, ez aktiválva pedig komoly százalékos sebzést jelent. Ugyan nincs olyan képessége a kovácsnak, ami ne lenne effektív, mégis egyedül a W teszi igazán OP karakterré. Abszolút érthető hát, hogy a Riot is ezt a skill-t piszkálgatja, hátha sikerül végre egyensúlyba helyezni a topost.

A W gyengítése mellett az ultija is változott a PBE-n, a töltési ideje megnőtt a képességnek minden szinten, ez ugyancsak a karakter játékán kíván lassítani, hiszen jelenleg bedarál mindent, ami elé kerül, nemárt, ha ritkábban küldi az ellenfelei nyakára a kost. Természetesen ezek a változtatások nincsenek kőbe vésve és még csak a tesztszerveren próbálgatja őket a Riot, a hivatalos patch note-ig még sok minden történhet.

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva