Counter Strike

Ezek alapján tényleg fel kellene újítani Mirage-t. Íme a casual játékosok kívánságlistája


Az egyedüli érintetlen pálya kapcsán gyakran felmerül a remake gondolata, a játékosok most leírták, min változtatnának.

A 7 versenypálya közül hamarosan elköszönünk egytől, ez nem lehet kérdés. Dust2 ugyanis készen áll a visszatérésre, az ikonikus map már csak az a kérdés, kit vált le?

Nuke, Train, Inferno, Cobblestone már egytől egyig átesett egy nagyobb ráncfelvarráson, ők vannak a legnagyobb biztonságban.

Cache, Mirage és Overpass is változott már többször, de csak apróságokban. Ők hárman a legesélyesebbek a cserére, ráadásul Mirage szinte már a csapból is folyik. Minden második MM itt zajlik, és a profiknál is ez a legkedveltebb pálya. És lehet pont a népszerűsége miatt kell majd egyszer mennie.

GALÉRIA: Dust2 új kinézetének mintájára már készül egy új Mirage – gamer.hu

Ha a Valve tartja magát eddigi sormintájához, akkor a 7 versenypálya közül olyat szednek ki Dust2 helyett, ami még nem kapott ráncfelvarrást. Ebből pedig nem sok van. Cobblestone, Train, Nuke és Inferno már mind megkapta a maga újrarajzolását. Cache, Mirage és Overpass eddig megúszták a dolgot, a kérdés csak az, hogy meddig.

Hiszen a legnagyobb probléma vele, hogy már mindenki mindent tud a pályáról. Nincsenek meglepetések, alig láthatóak  új trükkök. A füstös körökben mindig ugyanazt dobják, a közép foglalás is sablonszerű. Továbbá a falszínek és a modellek színei miatt nehézkes a láthatóság is, lényegében mindkét oldalon. Nézzétek meg a képeket, hát nem egyszerű észrevenni az ellenfelet egyiken sem.

A másik probléma a CT oldal fölénye a rengeteg előnyös szög, és kedvező pozíció miatt. Akár B rövid, akár B ház, akár konnektor a téma, a one way füstök és a pozik mind a védekezőknek kedveznek. Sokak szerint ráfér már egy Infernóhoz hasonló rework a pályára.

Ha pedig így lesz, biztosan nem ússza meg drasztikus változások nélkül. A játékosok most összegyűjtötték, min változtatnának a pálya szerkezetét tekintve, a modellek láthatósága mellett:

  • Szélesebb B házat a lerakó könnyebb elfoglalásához
  • Konnektort szűkebbé tenni, hogy egy füsttel el lehessen zárni, lyukak nélkül
  • Lépcső helyett valós rámpák, amin nem bugol be a gránát sebzése
  • Alacsonyabb pálya elemek és falak a könnyebb gránátok érdekében
  • Plusz egy kanyar apartmanba, hogy a terrorok később érjenek be

Ötletekből persze biztos nincs hiány nálatok se, ti hogyan változtatnátok meg Mirage-t egy felújítás során?

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva