Counter Strike

KennyS elmagyarázta nekünk földi halandóknak, hogy csinálta azt a brutális 1v4-et a Majoron


Helyszín a QB Fire elleni csoportmeccs negyedik köre, amikor is kennyS egyedül hozza le a kört kedvenc AWP-jével. De hogyan is történt mindez?

Emlékszünk még rá, ugye? Akinek nincs meg ez a csodás kör, itt nézheti meg:

A francia világsztár saját szavaival mesélte el a clutch körülményeit. Érdemes végigmenni rajta, rengeteget tanulhatunk a gondolkodásából és a magyarázatokból:

“1v4-ben maradtam, tudtam azt is, hogy minden oldalról körülvettek. Kvik-ről jött az infó, hogy nagyon közel van, ezért megfordultam és telibe találta a noscope flick. Ezt az első killt a csapattársaim infója hozta össze, innen már csak egy irányba kellett figyelni.”

“Dobtam egy füstöt B bejáratához, hogy elválasszam őket. Majd ment két flash, nehogy kinézzenek rám, mivel ugye tudják a pozimat.”

“A vakítók elég randomra sikerültek, de bíztam benne, hogy tudok velük húzni 1-2 fraget. Aztán kiszúrtam az AWP-süket csati alatt, nagyon meglepett, hogy ide bújt. Az elsőt el is hibáztam, annyira nem számítottam itt senkire.”

“A második már betalált, szerencsére még mindig vak volt. A harmadik killnél szerintem az ellenfelem hibázott egy hatalmasat. Bevakítottam még az elején, ideje is volt egy csomó, sőt azt is tudta honnan jövök. Mégis ugyanott maradt végig, amivel adott egy ingyen killt.”

“Ekkor már csak 7-8 másodperc volt a körből, hallottam hogy el is fut CT kezdő fele. Szerintem azt hitte, már megvan neki a kör és próbált elbújni. Nem volt sok időm gondolkodni, letettem a bombát a legközelebbi helyre.”

“A helyzeti előny nálam volt, és utólag a plant is teljesen jó helyre ment. Hallottam amikor leugrott, de azt nem tudtam, van-e nála defuse. Úgyhogy játszottam az idegeivel és az idővel. Kitettem a vállam, hadd lőjön rám, azzal is megy az idő.”

“A végén már csak bebújtam egy sarokba és vártam, mert alig maradt életem. Aztán amikor rám nézett, egy villámgyors lövéssel lehoztam a kört.”

“Ezeket a köröket imádom a legjobban, még akkor is, ha a szívem majd kiugrott a helyéről.”

KennyS pénteken újra pályára lép a Majoron, reméljük sok hasonlót látunk majd tőle a magyar közvetítésen! A teljes kört, kennyS csodás hangjával itt nézhetitek meg:

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva