Hearthstone

Jól eltűnt a Pirate Warrior, pedig még van benne erő


Mitsuhide eredménye is bizonyítja, hogy egyáltalán nem reménytelen a pakli.

Volt idő a Hearthstone-ban – nem is olyan túlságosan rég -, amikor a Pirate Warrior volt a legnépszerűbb és legjobban teljesítő deck a játékban. Ez a korszak ma már a múlté, olyannyira, hogy a Warrior class története talán legnagyobb válságában van jelenleg. Ez azonban nem jelenti azt, hogy reménytelen helyzet: a Pirate Warrior továbbra is képes szép menetelésekre.

Itt van a jól ismert holland játékos, a kisebb szünet után, újult erővel visszatérő Mitsuhide példája, akit egészen High Legendig tolt a deck.

Kép: Twitter

Íme az általa használt lista, illetve a hozzá tartozó kód.

Mitsuhide Pirate Warrior paklija
Kód: AAECAQcCrwSRvAIOHLACkQP/A44FqAXUBe4G5wfvB4KwAoiwAq/CAvvTAgA=

Jöjjön néhány gondolat a fenti verzióval kapcsolatosan.

  • Mitsuhide a régi stílusú változatot használta, vagyis Prince Keleseth helyett Heroic Strike és Bloodsail Raider kerültek a deckbe a 2 manás slotokra.
  • A Priest és Warlock deckek miatt egyre több pakliba kerül vissza a Bittertide Hydra, itt is helyet követelt magának a több class számára is nehezen levakarható szörnyeteg. Ha nincs, Cobalt Scalebane-nel érdemes helyettesíteni.
  • Többen vannak, akik a Spiteful verzióval próbálkoznak. Ezekben a Spiteful Summoner + Lesser Mithril Spellstone kombó nyújt extra lehetőségeket a középjátéktól felfelé. Ezzel is lehet próbát tenni.

Az alacsony használati arány ellenére a pakli jó winrate-tel bír a statisztikák szerint. Jellemzően jól teljesít a Priest és Warlock matchupokban, Tempo Rogue és Paladin deckek ellen viszont már nem az igazi, így ha ezekből sokkal találkozunk, érdemes más alternatíva után nézni. Jó játékot, harr’!

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva