League of Legends

Nerf Fiesta – Komoly változásokon esnek át az Inspiration rúnák


Két meghatározó rúna is egy sorba kerül, komoly nerf ez az Inspiration használóknak.

Változások történtek a PBE-n, a Magical Footwear rúna helyet cserélt a Biscuit Delivery-vel, az Inspiration rúna ágban. Ez azt jelenti, hogy egy sorba került a Perfect Timing-gal, azaz ezentúl nem lehet majd egyszerre Stopwatch-ot és ingyen cipőt is választani.

A másik rossz hír (főleg a Gankplank mainek számára) a Biscuit Delivery helyváltoztatása, ugyanis az a Future’s Market-al került egy sorba. Így most már ezek közül is csak egyet lehet majd választani.

A Riot úgy látta, hogy az ingyen Stopwatch plusz a cipő túl sok bónuszt jelentett a játékosok számára, ezért tartják indokoltnak a változást. Ezen felül a Magical Footwear továbbfejlesztései sem kerülnek majd 50 arannyal kevesebbe, illetve a Stopwatch is 50 arannyal kevesebbet számít majd bele, az abból készíthető tárgyakba.

A változtatások egyelőre csak a tesztszerveren élnek, szóval még semmi sem végleges, de ha a Riot úgy dönt, hogy jól működik a dolog, akkor akár már a következő patch-csel be is kerülhetnek az Inspiration rúnák változtatásai.

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva