Hearthstone

Máris mutálódik a Zoo, íme a Murloc Warlock!


Freshca egészen egyedi decket húzott rá a klasszikus Zoo receptre.

A Zoo Warlock egészen szép kis virágzásnak indult az elmúlt időszakban, mert bár amúgy sem volt rossz, a közelmúltban mind a népszerűsége, mind pedig a winrate-je érezhetően megugrott. A friss statisztikák is egyértelműen ezt mutatják.

Vigyázat, démonhorda: a Zoo Warlock jön fel, mint a talajvíz

Egyértelmű bizonyíték a deck felemelkedésére, hogy mostanra szépen elkezdett “mutálódni” is, vagyis megjelentek az alternatív verziók is. A Nerubian Unravelert tech-elő változatról a közelmúltban már írtunk, most pedig itt van egy újabb különlegesség, a Murloc Warlock, melyet a Tempo Stormhoz kötődő amerikai játékos, Freshca forgatott a napokban Legenden, méghozzá pozitív winrate-tel.

Freshca Murloc Warlock paklija
Kód: AAECAf0GBJG8AvO9AuO+ArHCAg0w2wP3BKgFzgenCMIIvLYCx7sCncIC8dAC8tAC+9MCAA==

A koncepció jól látható. Az összes olcsó démon lap, kiegészítve Crystalweaverrel, melléjük jön a kötelező kalóz-csomag Southsea Captainnel, a másodlagos gerincet pedig a murloc lények adják meg, méghozzá a Tidecaller, Rockpool Hunter, Warleader, Finja, Gentle Megasaur vonallal. Meg persze a pakli talán legkülönlegesebb lapjával, a Seadevil Stingerrel, amely jó eséllyel az ötlet legfőbb forrása volt, mint class-specifikus murloc.

Aki tehát valami különlegesre és egyedire vágyik, amiben azért a potenciál is megvan, az tegyen bátran egy próbát a fenti paklival, hiszen egészen kreatív alkotásról van szó, erős szinergiákkal!

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva