Counter Strike

FaZe-Cloud9 döntő lesz, így alakultak a tegnap meccsei- Major összefoglaló


Volt itt minden, 200 IQ megmozdulás, rage, embertelen nozoom és a Major talán legokosabb köre.

A negyeddöntőből egy, illetve az elődöntők futottak le tegnap este. Nagyon komoly játék volt minden csapat részéről, de az SK az első 5 óra játék után már nem tudott felülkerekedni a Cloud9-on, így C9-FaZe döntő lesz ma este!

SK vs. fnatic 2:1

Hatalmas játék volt Infernon, majd jött egy fél-háromnegyed órás technikai probléma, nem volt net a játékosok gépeinél. Innentől kicsit megakadt a buli, leült a játék. Az első mapon 7:14-ről jött vissza az SK hosszabbításra, de ott végül a fnatic nyert 22:19-re. A flusha-lekro párosra nem volt ellenszer, zseniálisan működtek, vitték a csapatot a hátukon. Következett Overpass, az SK pályája, ahol éppenhogy, de 16:14-re nyerni tudtak. Mondjuk ha Fallen ilyeneket rakott, annyira nem volt nehéz:

TACO elbukott egy kezében lévő 1v2-őt, pedig nagyon okosan csinálta, de JW hatalmas gamesenzel fordult meg, a bombát pedig flusha éppenhogy fel tudta szedni, tizedmásodperceken múlott:

Itt jegyezném meg, hogy a három mapról összesen 26 highlight született és került ki hltv-re. Mirageon megjött az SK ereje, hasonlóan nyomták végig mint a Space Soldiers ellen korábban, 16:12-re véget vetettek az akkor már közel 5 órája pörgő meccsnek.

200 IQ jelenet a meccsről

kuLi magyarázza el nektek, ami a Misfits irányítója vett észre, hatalmas, kört érő megmozdulás:

FaZe vs. Na’Vi 2:0

Megtört a Na’Vi ámokfutása, a FaZe viszonylag könnyen gázolt át rajtuk (16:9, 16:7). Érdekes pick volt Inferno az ukrán-orosz csapattól, ugyanis a FaZe talán legjobb pályája Inferno. Karrigan is visszatért a játékba, egész egységesen fragelt a FaZe csapata. S1mple egyedül nem tudta carryzni a meccset. Volt azonban egy hatalmas WTF? momentum, amikor Zeus 6 tölténnyel a CZben letráról ugrálva le tudta lőni Nikot, aki végig túrta őt az AK-val. Ezzel az ukrán irányító 4 killt hozott össze a körben:

Cloud9 vs. SK

A hazai közönség ereje nagyon megdobta a C9-et. A brazilok már játszottak egy 5 órás meccset a fnatic ellen. Mirage nem feltélenül tűnt túl jó picknek az SK ellen, megmutatták ma már, hogy hogyan tudnak rajta játszani. Ehhez képest a C9 16:3-ra mosta le őket a mapról. Az SK erős Cobblestoneon, ott úgy nézett ki, hogy feltámadt a brazil gépezet, de végül Infernon 16:9-re ellátták a bajukat. A közönség komolyan elsöprő erővel rendelkezett, az SK-n látszott, hogy fáradtak. Illetve felps sem a legjobb az egész tornán, folyamatosan a legrosszabbul teljesít. Szegény SK szinte mindig beugróval érkezik a Majorokra.

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva