League of Legends

Annie új háttértörténettel gazdagodhat, de vajon megelégszik-e ennyivel?


A gyilkos medvével dobálózó kislány újból reflektorfénybe került.

Annie valószínűleg egy új háttértörténettel fog gazdagodni, ezt mutatja legalábbis a League of Legends Universe oldalon megjelenő új előzetes.

A spekuláció és keresgélés akkor indult, amikor több közösségi oldal is, ami kapcsolatban áll az Univerzummal, megváltoztatta a profilképét egy égő virágra. Természetesen az első gondolata a közösségnek egy új karakter, vagy egy esetleges rework bejelentése volt (ez utóbbi még nem kizárt Annie kapcsán), ám amikor felütöttük a League of Legends Universe oldalt és Annie profilját felkerestük, az oldal javarészt üres volt, kizárólag az égő virág képe, a karakter neve és egy mondat volt látható.

“Her story begins in the ashes.” – A története a hamuban kezdődik

Annie története tehát biztosan új formát fog ölteni, már csak az a kérdés, hogy olyan törődést kap majd, mint Varus, akinek csak és kizárólag a történetét dolgozták újra, vagy az új háttértörténettel érkezik valami új, egy esetleges játékmenet frissítés, vagy egy teljesen új VGU. A Riot Games a múlthéten elhintette, hogy ezen a héten jelenik meg a legújabb Champion Roadmap, ami időközönként a karaktereket érintő komolyabb változásokról szól. Ebben a bejegyzéssorozatban szokták hivatalosan bejelenteni a fejlesztők és a tervezők az új karaktereket és a hősök újragondolásait. Írtunk is a bejelentésről, s aki olvasta az tudhatja, a Riot “valami extrát” tartogat a nyolcadik szezon első Roadmapjére.

A jövőheti Champion Roadmap “valami extrát” tartogat nekünk!

Lehetséges, hogy ez a plusz éppen Annie lesz, ám a hivatalos megjelenésig kizárólag csak találgatni tudunk. Ami talán még azt sejteti, hogy Annie helyzete nem rendeződik egy háttértörténeti frissítéssel, az Riot August év eleji tweetje. A rioter Twitteren írt a 2018-as tervekről, ahol szó volt egy “innovatív VGU”-ról, amit egy nő nemű karakterre terveznek. Maga August vezeti az innovatív projektet, s mivel tudjuk, hogy a már bejelentett Irelia VGU-t Riot Solcrushed irányítja, felvetül a kérdés: “akkor mégis kit gondol újra August?”

Reméljük, hogy erre a kérdésre választ kapunk az eheti Champion Roadmap-ben, de addig is, figyeljük Annie profilját a League of Legends Universe oldalon, hátha további információ szivárog ki a munkálatokról.

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva