Counter Strike

Lanon minden, neten nulla? 2:0-ra verte az EnVyUs a Space Soldiers csapatát.


Úgy néz ki RPK még nem gyógyult meg, és egyelőre még nincs kio sem. Addig is két másik játékost húztak, és nyertek is.

A Majoron leszerepelt francia csapatnál sok probléma adódott mostanában. RPK nagyon beteg volt, illetve xms teljesítményét gyengének vélik, így ő távozott a csapatból. Ha hinni lehet a pletykáknak, kioShiMa érkezik a helyére, de addig is jelenleg két üres hely is van a csapatban.

Beindultak a Major utáni forgatások: repül cajunb és xms is

Addig, amíg RPK beteg és kio nincs a csapattal, két beugrót kellett hívni a gárdának, ugyanis a StarSeries kvalik nem várnak. A választás ezúttal maka-ra és hAdji-ra esett. Az utóbbi az EnVy Academy-ben játszik, míg másik a Limitless csapatában. A két együttes legutóbb a minoron játszott egymás ellen, ott 5 meccsből 1x tudott nyerni a francia különítmény. Ráadásul Cache-en, Infernón és Cobblestone-on is megütköztek akkor, kivétel nélkül a törökök nyerték  a harcokat.

hltv.org

A törökök még a Major mámorában lehetnek, vagy csak elszórakozták a mérkőzést, ugyanis a saját pályán még hoztak 13 kört, de Inferno abszolút nem ment. Cobblestone lett volna a decider, ott tudnak pirítani pazék, erre játszhattak, hogy hátha sor kerül rá.

De ezúttal nem jött Cobblestone, a megmentő, az onliner becenévvel megáldott törökök most pont online kaptak hatalmas pofont.

Fragelni sem nagyon frageltek a Space Soldiers játékosai, nem volt meg az a forma, amit Majoron hoztak. Lehet, hogy most egy kicsi pihenőre van szüksége a srácoknak, mert ez nagyon gyenge. Ott van 2 beugró az EnVy-nél, és így sem tudják legyőzni őket, pedig minden mellettük szólt?

Ezzel a törökök kiestek a StarSeries kvaliból, ahol olyan erős tier3-gyenge tier2 klubok játszanak, mint a HellRaisers, AGO, Vega Squadron, BIG, Godsent, Heroic.

 

Borítókép

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva