League of Legends

Megvannak a Master Yi buff részletei, még több sebzést kap a wuju mester!

Hemi - Bíró Tamás - 6 éve Címkék: Master, Yi,

Master Yi eddig sem panaszkodhatott, a Riot viszont még tovább erősíti a hőst.

A Riot nemrég jelentette be, hogy Master Yi az egyik hős aki buff-ot fog kapni a következő patchben. Habár korábban azt mondták, hogy nem a sebzésének növelése a cél, most mégis ez történik.

Tryndamere és Master Yi buff is jön a 8.3-ban!

Yi Alpha Srike képessége 10% plusz AD sebzést kapott, a Wuju Style true damage-ét pedig 14-ről 18-ra emelték, illetve a képesség aktív plusz sebzését is növelték, ami 25%-ról 40%-ra nőtt.

Habár Yi mostanában valóban nem teljesít túl jól, ennek ellenére ez a buff elég masszívnak hangzik, nagyjából ugyanúgy mint nemrég Nunu esetében is, ami szintén túllőtt a célon.

Szuperbuff: Így lett Nunu a játék legjobb karaktere

Master Yi valóban elég rossz formában van. Győzelmi aránya a leggyengébb jungler hősökével vetekszik, mint például Graves vagy Fiddlesticks. Ez a 48% körüli érték tényleg buff-ért kiált!

A számoktól függetlenül, az alsóbb rangokon viszont Master Yi elképesztő jól teljesít és ez a buff habár lehet indokolt a magasabb rangokon, a Bronze-Gold divíziók közti játékosok rendesen megszenvedik majd ezt a változtatást.

A buffok ellenére Yi továbbra sem lesz a legjobb választás ebben a metában, viszont a plusz sebzésnek köszönhetően valószínűleg többet fogják választani a magasabb szintű játékosok is.

A Yi buff-ok a jövő héten érkeznek a 8.3-as patchben, de persze csak akkor, hogyha a Riot úgy ítéli meg a tesztfázisban, hogy jól sikerültek a változtatások.

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva