Counter Strike

GuardiaN az elvesztett döntő után a visszavonulásról beszélt


A FaZe játékosa még 27 éves sincs, de már a nyugdíjról gondolkodik. Családtervezés és apaság áll a háttérben.

A FaZe abszolút esélyesként vágott neki a Majornak, a legnagyobb riválisok belső problémái miatt. Az Astralis-nak device betegsége, az SK-nak boltz hiánya nehezítette a dolgát.

A döntőig nem meglepő módon tehát mapot sem veszítettek, ott azonban mégis kikaptak a Cloud9-tól.

A döntő, és az egész Major legjobbja volt GuardiaN, aki még rekordot is döntött az elveszített finálé alatt. Sovány vigasz a vereségre ez igaz, de attól még hatalmas tett, szinte hibátlan lövőszázalék:

Bár a döntőt elvesztették, GuardiaN így is megdöntött egy AWP-s rekordot a fináléban – gamer.hu

Az egész Major alatt elképesztő formában játszott, ha ők nyerik a döntőt szinte fixen ő az MVP. GuardiaN kirobbanó formában érkezett 2018 első Major versenyére, ami bizonyos szempontból neki is az első volt. A nyári klubváltás után ugyanis ez volt az első Major a FaZe új sztárcsapatának.

Rekord ide vagy oda, a második hely nagyon letörte a FaZe-t. A vereség után a csapat AWP-se, GuardiaN egy nyilatkozatában már a visszavonulásról beszélt, és hogy számára a FaZe lesz az utolsó profi csapat, ahol játékosként pályára lép.

“Mikor a FaZe-be igazoltam, már akkor megbeszéltük a feleségemmel, ez lesz az utolsó csapatom, aktív játékosként. Rengeteget játszom, mert szeretnék még a visszavonulás előtt mindent elérni a karrieremben. A bejelentésig mindent a csapatnak szentelek alá, ez nem is kérdés.”

A visszavoulás gondolatának hátterében természetesen a családalapítás áll, még ha 26 évesen nem is sokan vágnak bele manapság.

“Mostanra megházasodtam és a baba is úton van. Nem szeretnék lemaradni a családom legfontosabb pillanatairól és a gyerekem felneveléséről. Nem szeretnék a karrier és a család között vívódni. Előbb vagy utóbb biztosan szögre akasztom az egeret, és a FaZe lesz az utolsó csapatom.”

Abban biztosak lehetünk, hogy a Major győzelem egy kiemelt cél GuardiaN karrierében, eddigi 3 döntőjéből ugyanis mindet elbukta. Amíg ez hiányzik, biztosak lehetünk benne, maximálisan a CS:GO-ra koncentrál majd!

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva