League of Legends

Megjöttek az új Cho’Gath animációk – Ilyen minőségre senki sem számított!

Cloud - Igrici Áron - 6 éve Címkék: Cho, Gath,

Cho nemrég kapott egy kis vizuális ráncfelvarrást a kisebb játékmenet frissítése mellé, ám a képesség animációi akkor nem változtak.

Alig telt el egy hét a Riot Games hivatalos bejelentése óta, ami azt ígérte a közösségnek, hogy Cho’Gath megkapja a jól megérdemelt képesség animációk frissítését. Nos, a legfrissebb PBE patch-ben ez a módosítás már benne is volt. Az egyetlen problémája a helyzetnek az, hogy elnézve a minőséget, még többre vágyunk!

Ha gyakorlatilag pillanatok alatt képes a Riot lefejleszteni egy ilyen magas színvonalú vizuális update-et, akkor mégis miért van még mindig annyi szörnyű animáció minőséggel rendelkező karakter? (Mordekaiser? Nem…?)

Ez egy nagy lépés Cho’Gath számára, az élő szerveres megjelenés után senki sem fogja tudni megmondani, hogy a karakter a kezdetek óta a játék része. Viszont a másik oldalról ezzel még forróbb lett a talaj a fejlesztők alatt, ideje most már a többi 2009-es animációt is kukázni, s az új hősök futószalagon történő gyártása helyett egyensúlyba rántani a játék vizualitását.

Vegyük például Caitlyn esetét. Nem olcsó karakter, ráadásul egészen közkedvelt is. Ám 2018-ban még mindig egy furcsa, madár alakú “valamit” lő a fegyveréből a Q képességével, valamint a lövéseinek golyó animációi is inkább rakétának tűnnek, mint normális töltényeknek. Azt meg már inkább csak mellékesen jegyeznénk meg, hogy a fegyveranimáció közel akkora, mint maga a hölgy… Mi ő, ha nem egy kötelező vizuális frissítés alanya?!

És ez csak egy (kettő, ha Mordekaiser is számít) volt a sok lehetséges példa közül, akiket bőven elővehetne már a Riot, hogy utolérjék a játék jelenlegi minőségét. Félreértés ne essék, nagyon örülünk, hogy szépen lassan foglalkozik ezzel a helyzettel a szervezet, s Cho’Gath új formája csak még inkább feltüzelt minket. Látva az új vizuális effektek minőségét, valószínűleg több régi karakter játékosbázisa is úgy érez, mint mi, alig várják már, hogy a kedvenc karaktereik is megkapják a jól megérdemelt törődést.

Cho animáció frissítésének bejelentésekor a Riot azt is elmondta, a 2018-as terveik között van, hogy több karakter is kapni fog ilyen jellegű, gyors rework-öt, ám nem mindegyik kap majd vizuális frissítést. Reméljük az új Cho’Gath animációk akkora sikert fognak aratni, ami ösztönzi majd a fejlesztőket, hogy több ilyen jellegű módosítást készítsenek!

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva