Counter Strike

Vannak még csodák! ZywOo visszautasította az EnVyUs 180.000 dolláros ajánlatát az iskola miatt


A világ elit csapatai már régóta fenik a fogukat ZywOo-ra, a fiatal francia tehetségre. De neki tényleg a suli most a legfontosabb.

180.000 dollár rohadt sok pénz. Még akkor is, ha az ember, csak havi 15.000-t kap meg belőle. Egy év alatt ez összesen 45 millió forintot jelent.

Egy ilyen ajánlatra mondta azt ZywOo: köszönöm szépen, de nem!

Ráadásul nem is akárki, maga az EnVyUs ajánlotta ezt a pénzt a 17 éves francia srácnak. Azt már tudjuk, hogy xms-t kispadra ültették, de azt eddig nem is sejtettük, hogy nem kioShiMa volt az elsőszámú célpont. Kio csak azért került képbe, mert ZywOo visszautasította a visszautasíthatatlannak tűnő ajánlatot. A Sprout lengyel játékosa, innocent spoilerezte el a dolgot, mikor megkérdezték tőle, ők miért nem akarják leigazolni a fiatal tehetséget magukhoz?

“ZywOo-n egyáltalán nem is gondolkodtunk. Az EnVyUS havi 15.000 dolláros ajánlatára nemet mondott, szóval ott valami nem stimmel. Egyszerűen nem hiszem el, hogy ennyire be akarja fejezni az iskolát.”

Innocent szavaiból arra következtethetünk, hogy szerinte ZywOo körül valami nem tiszta, ha egy ilyen ajánlatra nemet tudott mondani. Problémás lehet a magánélete, éretlen egy ilyen lehetőséghez vagy csak egyszerűen csal, ahogy azt sokan gondolják róla. Tény és való, néha hihetetlen dolgokat produkál a srác, de ha az EnVy is szerződtetné, akkor ez bizony tényleg nem segédprogram!

Az új francia tehetség nagyot villant: 6 golyóból 5 USP fejes – gamer.hu

ZywOo körül a nyári átigazolási szezonban záporoztak a pletykák, de egyelőre se a G2 se az EnVyUs nem figyelt fel rá. Pedig volna mire! Egy ügyes trükk B házban és csattan az első, utána pedig lerakóról kitáncolja a felé érkező terrorokat, szó szerint egy fél tárból megoldja a kört egyedül!

A megoldás lehetséges, hogy tényleg olyan egyszerű, mint amilyennek tűnik:

ZywOo egészen egyszerűen szeretné befejezni a sulit, hogy utána nyugodtan tudjon egy esport karrierre koncentrálni. A szülők is nyugodtabbak így, és addig csak még jobb lesz, akár még jobb csapatba is próbálkozhat majd.

Nyitókép: VaKarM

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva