League of Legends

A jelek szerint érkezik a Nunu rework, persze csak Akali után

Cloud - Igrici Áron - 6 éve Címkék: Nunu, Rework,

A semmiből érkezett a teaser, Nunu is rework-öt kaphat még idén!

Tonnányi új információt és bejelentést hozott az idei első Champion Roadmap, s többek között Riot Reav3 egy esetleges rework-öt is előrejelzett kedvenc yeti-lovasunknak.

Nagyon úgy tűnik, hogy a rework-re várók sorából kiemelik Nunut. s végre megkapja a neki járó törődést. Ugyan több változáson is átment a karakter az évek során, kétségtelen, hogy a League of Legends egyik legöregebb hőséről beszélünk. Nunu érdekessége, hogy amikor jó helyzetben van, már-már túlzottan erős, ám ha a meta nem kedvez neki, akkor szinte el is tűnik a játékosok szeme elől. Köztes állapot nincs. Nem csoda hát, hogy a League of Legends közösség már többször felhozta a témát, miszerint Nunu feltétlenül újragondolásra szorul, s ugyan egy nemrégiben érkező frissítés újból erőssé tette, a hullámvasút-effektusnak biztosan nem vetett véget. Láthatja mindezt a Riot, ugyanis úgy tűnik véget vet a yetin lovagló kis srác “szenvedésének” és végre elkészíti a várva várt VGU-t! Az aktuális Champion Roadmap kiadásban ugyanis egy-egy megjegyzéssel, valamint egy képpel is ezt jelezte Riot Reav3.

A Nunu(?) teaser

“Még egy kissé korai az Akali utáni VGU-ról beszélni, de maradjunk annyiban, hogy kezd hűvösödni a levegő a karakterekért felelős csoport körül…”

Reav3 megjegyzése már magában leszűkíti az esetleges karakterek listáját a freljordiakra, ám ha összevetjük a mondatot a fentebb látható képpel, mindenki, aki valaha látott Nunu-t játék közben csak egy dologra tud gondolni. A kisember már a Splash Artján is hógolyóval dobálózik, arról nem is beszélve, hogy Nunu egyik legfőbb képessége az Ice Blast (E), ami gyakorlatilag egy óriási hólabda, ami lassítja és sebzi az ellenséges egységeket, miközben a támadási sebességüket is csökkenti. Ha nem vesszük a Howling Abyss-en dobálható hógolyókat, Nunu az egyetlen aki mindkét teaser kategóriájába beleillik. Van dolga a hógolyókkal? Igen! Hűvös körülötte a levegő? De még mennyire!

Szuperbuff: Így lett Nunu a játék legjobb karaktere

Ugyan még nem lett hivatalosan bejelentve a VGU, a jelekből ítélve egészen nagy a valószínűsége, hogy Riot Reav3 rá gondolt a bejegyzésében. Persze könnyen lehet, hogy csak játszik az agyunkkal a Riot és igazából egy Brand rework fog érkezni. (Na jó, azért csak nem!) Az esetleges Nunu rework-ig még hátra van Aatrox, Irelia és Akali újragondolása is, így egyhamar biztosan nem tudunk meg többet a VGU-ról. Talán majd a következő Roadmap alkalmával.

Nyitókép: wallconvert.com

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva