League of Legends

Újdonság: Zoe és Yasuo tervezője készíti az Akali VGU-t!

Hemi - Bíró Tamás - 6 éve Címkék: Akali, VGU,

A Champion Roadmap felfedte, hogy melyik hős kap majd egy Swain kaliberű átalakítást.

Most már biztos, hogy Akali lesz a Riot következő nagy rework projektje. Akali valóban egy kicsit ódivatú hatást kelt a nemrég kiadott hősökkel összehasonlítva, így mindenképp megfelelő alany egy nagy átalakításra.

A Riot azt is megerősítette, hogy a rework tervezője Bradford “CertainlyT” Wenban lesz, aki már számos hősön dolgozott korábban, legutóbbi munkája például Zoe volt, a játék legújabb hőse. Emiatt rengetegen már előre félnek az új Akali gondolatától, hiszen ha őt is Zoe-hoz hasonlóan rakja össze CertainlyT, annak nem biztos hogy mindenki örülne.

CertainlyT nem újonc a rework kategóriában sem, korábban dolgozott Warwick, Mordekaiser, Graves és Caitlyn átalakításán is, úgyhogy elég nagy rutinnal rendelkezik. Warwick átalakítása különösen jól sikerült és a mai napig a League of Legends egyik legsikeresebb projektjeként tartják számon, még egyszer sem volt szükség buffra, vagy nerfre a farkas esetében. Ugyanez sajnos nem mondható el az új Mordekaiser-ről, amit egy kisebb bukásként könyvelhetünk el, a hős ugyanis nem találja a helyét az átalakítása óta. Az Akali mainek tehát most izgulhatnak, hogy éppen milyen formában lesz CertainlyT.

A Riot azt is kiemelte, hogy a hősfrissítéseken nem egy ember, hanem 10-20 fős csapatok dolgoznak. Egy ilyen projekt elképesztő nagy munkát vesz igénybe, a rework csapatok pedig mindig a maximumra törekszenek egy ilyen nagy kaliberű átalakítás esetén.

Akali hősfrissítésének időpontja egyelőre még nincs bejelentve, annyit viszont tudni lehet, hogy valamikor az Irelia VGU és Aatrox kisebb átalakítása után várható.

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva