Counter Strike

A végső próba is kipipálva, a HellRaisers elsőként jutott tovább a kvalifikációból


Bár már az előző winnel megvolt a kijutás, azért a döntőt is lejátszották hogy eldöntsék, ki lesz az abszolút első?

Régi ellenféllel találkoztak tegnap este a HellRaisers játékosai a Heroic személyében. Négy dán, illetve egy svéd játékos alkotja a csapatot. A lineup több mint fél éve fix, abszolút nem egy random skandináv-mixről van szó. A HR ezzel szemben pont a másik véglet, tavaly annyit cseréltek, hogy még felsorolni is sok lenne.

A StarSeries i-League egy mini-Majorral ér fel lényegében, Európából a Heroic és a HellRaisers jutott le a kvalifikációs körből a nagyok mellé. Február 17-22-ig tartják majd Kijevben, a Kiev Cybersport Arénában és 300 000$-t dobnak majd szét a 16 csapat között az alábbi módon:

  • 1: 125 000$
  • 2: 50 000$
  • 3-4: 25 000$
  • 5-8: 10 000$
  • 9-11: 6 000$
  • 11-16: 2,500$

Valljuk be, nem rossz zsebpénz. Régebben még egy Major is kevesebb összdíjazással került megrendezésre, szóval nincs miért keseregni. Illetve a résztvevők sem rosszak, a világ top csapatai kaptak meghívást, ide csatlakozik még 2 amerikai csapat, akit egyelőre nem ismerünk. De ha mondjuk Liquid és Misfits lesz a névsor, szinte egy az egyben a Majort kapjuk.

liquipedia.net

De vissza a HR vs. Heroic meccshez, ahol DeadFox-éknak megint könnyen ment a játék. Bár Cobblestone-on a sokak által könnyebnek vélt T oldalon 8:0-ról kellett comebackelni. w0xic ismét embertelen formában játszott, csak ment és lőtt. Ugyanitt még Bence hozott egy 1v3 clutchot is, szerencséje volt, hogy ketten beálltak egymás mögé, így könnyebben tudta letúrni őket az mp-9-cel:

Ugyan Mirage volt a Heroic pályája, ennek ellenére kevesebb kört hoztak, mint Cobblestone-on. Itt sincs szó semmilyen elhúzásról, rendesen ment az adok kapok, szerencsére inkább DeadFox-ék adtak.

Ezzel pedig eldőlt, hogy az európai első pozíció a HR-t, a második a Heroic-ot illeti, ami a sorsolásnál fontos lesz a kiemelés szempontjából. A kvalin jobban szereplő csapat általában gyengébb ellenfelet kap a jobb helyezés miatt, így bőven megérte odatenni magukat még egy meccs erejéig.

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva