Counter Strike

A Panorama UI véget vethet az álneves profik inkognitójának, de vajon jó ötlet ez?


A Dota2-be már megérkezett a profi játékosok meccseit mutató funkció, ami a CS:GO-ba is egy érdekes újítás lehetne.

Előzetesen annyi, hogy rengeteg probléma lenne vele, ez tény! Kétségtelen ugyanis, hogy a profik közül csak nagyon kevesen MM-eznek. Sokkal inkább a FACEIT és ESEA szerverein lövik halomra egymást, így lehet nem is lenne teljesen kihasznált maga a funkció.

Illetve azt se tudjuk, mikor érkezik meg végre a Messiásként várt Panorama UI, és ha megjön tudja-e majd ezt a CS:GO-ban is? Ami tény, hogy a Dota2-ben tudja, és nem is néz ki rosszul:

Hogy miért is lenne jó?

  • A nyilvános meccsek között felülre dobhatja a profik meccseit. Így akik tanulni vágynak tőlük, akkor is nézhetik ezeket a meccseket, ha nem streameli a játékos.
  • Hiába játszik álnéven, a megjelölés miatt simán tudni lehet majd, kit érdemes figyelni akár csapattársként, akár ellenfélként, akár nézőként.
  • Az ellenfelek látnák, hogy kivel is állnak szemben, ezért a felesleges reportok nem árasztanák el az álneves profik oldalát. Illetve a profiljukat sem a sok anyázó komment.
  • A rajongók könnyebben megtalálnák kedvenceik Steam profilját, ha például egy verseny előtt arra kíváncsiak, mennyit készült a csapat a bootcamp alatt.

Ezeknek persze nem szabad elfelejteni, hogy ugyanúgy meglenne az árnyoldala is, hiszen nem véletlen használnak álnevet a profik. Üzenetekkel bombáznák őket, lennének trollok akik már csak “poénból” is bereportolnák őket és még sorolhatnánk.

Összességében egy érdekes, apró kis újdonság lenne, amit 0 erőfeszítés lenne áthúzni a Dota2-ből, hiszen ott már készen van, élesítették. És ha valamiért ott bevezették, itt sem lenne ártalmas, az tuti.

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva