Counter Strike

5 workshop pálya ami segíthet jobban játszani


Ha szeretnél jobb lenni, ahhoz elengedhetetlen a gyakorlás. Összeszedtünk 5 pályát, amivel elsajátíthatod mindazt, amire szükséged lesz a játék során.

Sok játékos szeretne jobban játszani, és végtelen +1 lehetőség van rá, szóval hozzáadok még ötöt.

Ezek a metódusok azok, ahogy én gyakoroltam a mozgást / lövést, és nyugodtan állíthatom, hogy lövöm a silver 3-at.

A formátum így fog kinézni :
– Kép a pályáról
– Parancssor amit használhatsz a pályához
– Link a pályához.

UI : A parancsokat akkor másold be, amikor már a betöltött pályán vagy.

 

A pályákat Offline botokkal éritek el, a műhely menüpontban, miután feliratkoztatok rájuk.

5, aim_train_bot
Nagyon nagyon sok aim gyakorló pálya van, van amelyiken már KPM is van (kills per minute) de nekem ez a pálya lesz az örök kedvenc. Egy lightos 500 headshot ak-47-el segít felkelteni az aimod. Inkább a aim_train_bot mint aimbot. 😀

 

Parancsok:

exec gamemode_deathmatch; sv_cheats 1; mp_limitteams 0; mp_autoteambalance 0;bot_quota 20; mp_respawn_immunitytime 0; mp_roundtime 60; bot_dont_shoot 1,bot_stop 1; mp_buytime 60; mp_teammates_are_enemies 1; sv_infinite_ammo 1; mp_free_armor 0; mp_ct_default_primary “weapon_ak47”; mp_t_default_primary “weapon_ak47”; mp_freezetime 0; bot_add; bot_add; bot_add; bot_add; bot_add; bot_add; bot_add; bot_add; bot_add; bot_add; bot_add; bot_add; bot_add; bot_add; bot_add; bot_add; bot_add

Ha nem kapsz a kör elején fegyvert, írd be a console-ba, hogy “give weapon_ak47” vagy m4a1, awp, stb.

 

Link a maphoz : Katt ide

 

4. kz_frozen_go.
Ez kissé meglepő lehet, mert nem számít gyakorló mapnak, azonban a CS:GO-ban nagyon sok múlik a mozgáson, hogy bizonyos ugrásokat be tudsz-e adni, és ez a map nekem rengeteget segített. Sokan a surfre esküsznek, van aki bhopra, de én 1.6 után a KZ-val könnyebbem gyakoroltam, és sok más ismerősöm is.

 

Parancsok:

mp_roundtime_60; mp_restartgame 1 

a kör elején írd be, hogy “god”, mert a mapon sokszor nagyot kell esni, hogy tovább juss, szóval nem árt, ha halhatatlan vagy.

 

Link a maphoz : Katt ide

 

3. Viewmodel generator.

A viewmodel generator már évek óta a játékosok szívecsücske, és bár nem gyakorló pálya, de a map maga nagyon sokat segít, mert egyes játékosoknak nagyon sokat számít, hogy például melyik kézben tartják a fegyvert, mennyire van elől a fegyver, mennyire van jobbra a fegyver, mennyire mozog a fegyver a kezedben, stb.

Ehhez a maphoz nem kellenek parancsok.

 

Link a maphoz : Katt ide

 

2. Crosshair generator.
Félig mémből, félig komolyan, de a viewmodel generátor után butaság lenne kihagynom a célkereszt generátorok topját. Ez a map megengedi, hogy tökéletes célkeresztet csinálj magadnak, lehet benne profi játékosoktól is, esetleg magadnak csinálhatsz egyet, sőt, ha nagyon isten vagy, akkor még egy hatalmas T betű is lehet, ami kitakarja a képernyő 75%-át.

Ehhez a maphoz sem kellenek parancsok.

 

Link a maphoz : Katt ide

 

1. Yesber practice mapok.
És végül számomra a TOP 1. Yesber mapjai. Ezek a pályák összefoglalnak szinte mindent amit tudnod kell, gránátokat, prefire, mozgás, peek gyakorlás, szabadon választott challangek vannak. Nagyon sok lehetőséget ad a pálya a fejlődésre.
6 pálya van eddig ahol tudsz gyakorolni : Aréna, Nuke, Inferno, Dust2, Mirage, Cache.

 

Link a mapokhoz Yesbertől : Katt ide

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva