Counter Strike

Kirakták jdm-et a Liquidből, máris megvan az utód, csak kár hogy köze nincs az AWP-hez


Két év után elköszöntek a csapat első számú mesterlövészétől és frissítettek egyet a lineupon.

Jdm kétségtelenül a legjellegzetesebb játékosok egyike. Az a beülés, amit a LAN-okon tőle látunk, mostanra ikonikussá váltak. Mintha tényleg egy chopper üléséről kormányozná azt az AWP-t:

A csapat rengeteg fontos pillanatánál ott volt jdm, például a kölni Major döntőn, ami máig a Liquid legnagyobb eredménye a CS:GO-ban. Most azonban egy korszak lezárult, elköszöntek ugyanis az évek óta náluk játszó jdm-től.

Igen jól látjátok, egyúttal az új ötödiket is felfedték, aki nem más mint a RENEGADES-től távozó NAF. Aki viszont távolról sem AWP-s, szóval csapaton belül valami változás következik, ez már fix.

Twistzz és nitr0 is magabiztosan forgatja az AWP-t, de kérdés, hogy lesz-e bármelyikükből is elit szintű mesterlövész?

Mert hogy jdm fénykorában az volt, az nem is kérdés. És még rosszabb napjain is a felső kategóriás AWP-sek közé tartozott. Hiányozni fog a top csapatok mezőnyéből, mi ezzel az emlékezetes ACE-el búcsúzunk tőle és a Liquides mezétől:

Természetesen (most már) egykori csapata, a Liquid is elkészítette saját videóját, íme jdm búcsúfilmje. Aki szereti a “Let’s go Liquid” szurkolói hangulatot és jdm lövéseit, annak kötelező darab:

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva