Counter Strike

Csak egy ötlet, de végre értelmet adna a haszontalan a 3 centes CS:GO tárgyaknak


A raktárban porosodó ládák és dropok során kapott filléres skinek sok ember számára használhatatlanok. De mi lenne, ha be tudnánk törni őket?

Betörni, vagyis becserélni valami másra a játékon belül. Egyfajta fizetőeszközként beválthatnánk a ládákat, graffitiket és olcsó skineket valami egészen másra a CS:GO-n belül.

Például XP-re, vagyis tapasztalati pontra, ami egy teljesen újszerű vonalat hozna a játékba.

Gondoljuk csak végig, mi mindenre jó az XP!

  • A szintlépéskor ránk váró heti drop így kevesebb játékkal is meglenne. Ha a felesleges tárgyakat betörnénk, kevesebb befektetéssel jutnánk több XP-hez.
  • A gyorsabb szintlépéssel reális esély nyílna az éves szolgálati érdemérmek minél magasabb szintű kiváltására is. 4-5 Változatnál feljebb szinte lehetetlen eljutni, a tárgak betörése ezen is segíthetne.

Ennyit kellene játszanod, ha jövőre a 6-os szintű érmet szeretnéd – gamer.hu

Nem hiszem el, hogy van olyan játékos aki mindennap 6-7 órát tesz a MM-be egyetlen érdemérem miatt. Hát tényleg nincs is! A szolgálati érdemérmekről keveset tudunk, főleg arról, milyen nehéz is kiütni őket egy év alatt.

Lenne egy azonnali megoldás a ládát ellepő kacat kezelésére, hetente vagy havonta egyszer megoldható lenne a nagytakarítás.

Vagy hadd használjuk fel a Majorok alatt a Pick’Em Challengre.

Évente két Major érkezik a Valve-tól, vagyis évente két alkalom nyílna a megunt tárgyak beváltására.

  • Ezzel egyrészt a Valve élénkítené a piacot, mert amit betörnek az emberek, abból hirtelen kevesebb lesz, tehát értékesebbé válik azoknál, akiknek még maradt.
  • Másrészt több ember vehetne részt a Pick’Em-ben azáltal, hogy így is vásárolhatna matricát. Mivel 80 cent egy ilyen matrica, minden egyes darabért 27 darabot kellene beváltani, ha tartják a 3 centes árfolyamhoz magukat. De szerintem még 1 centnek is szívesen beszámolnák az emberek, csak lehessen használni valamire őket.

Esetleg egy merész ötlettel akár kulcsra is lehetne váltani őket.

  • 0,03 centes tárgyból kb laza 80 darab kellene ahhoz, hogy egy kulcs árát kitermelje. De akinek van ennyi felesleges ládája, skinje és graffitije, az tényleg elég sokat játszik a CS:GO-val, megérdemelne ennyit.
  • Aztán lehet kinyitja az egyik megmaradt ládát a 80 tárgyért beváltott kulccsal és kap egy pont ugyanúgy 3 centes vackot, mint amiből most tört be 80-at.

Ebbe se menne tönkre a Valve az tuti. De igazából egyik megoldás se fájna, mert az első teljesen másra váltja át a tárgyakat a játékon belül, nem újabb tárgyakra. A másik évente kétszer fordulna csak elő és az egyébként is felpezsdülő piacnak csak újabb lendületet adna ebben az időszakban. A harmadikat pedig imádnák az emberek és adott esetben többet játszanának, hogy meglegyen a 80 tárgy egy beváltáshoz.

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva