Gaming

Napi jó cselekedet – Redeye több, mint 5500 fotóját osztotta meg, szabad felhasználásra


Még a 2007-es Championship Gaming Series Playboy Draftról is láthatunk egy fotót.

Paul “Redeye” Chaloner nevét kevés embernek kell bemutatni a gamer világban, kaszter, műsorvezető, host és még ki tudja mi mindent művelt pályafutása során. Dota 2, CS:GO, Starcraft 2, Heroes of the Storm és régebben még Quake 3 tornákon is felbukkant, igazi gamer arc ez nem kérdés.

Nem meglepő módon sok kedves emléket őriz ezekről az időkről a 46 éves esport kommentátor, melyeket meg is örökített.

Most úgy döntött, megosztja velünk is ezeket fotó formájában, szabad felhasználásra bocsátotta őket. Szóval ha bárkinek kell egy jó háttérkép, vagy bármilyen grafikai munkához anyag, ráadásul jogtisztán, csak tessék!

Egészen 2004-ig tekinthetünk vissza gyűjteményében, ekkor a World Cyber Games nevű korábbi versenysorozaton vett részt, ahol a még a régi Counter-Strike-ot játszották. Érdekes megnézni, hogy habár természetesen még katódsugárcsöves monitorokon játszottak, de a kialakítás már akkor is profi volt. Külön kiemelnénk a Forma 1-et játszó fiatalokat a végén – igazi játéktermi hangulatot idéz ahogy kormánnyal, pedállal, sebváltóval egy ülésben helyet foglalva versenyeznek egymással!

2004 - WCG UK Finals, London

Az albumot lapozgatva újra átélhetjük az IEM (Intel Extreme Masters) hatodik szezonját, melyet LOL-ban egy olyan klasszikus nyert, mint az akkor még Moscow Five (később Gambit Gaming, ma már Gambit Esports) néven futó gárda. Tudtátok, hogy Rivington és Phreak már ekkor is ott volt castolni a meccseket? Kissé hétköznapi öltözetben ugyan, de már 2012-ben is színvonalasan kommentálták a versenyt. Az előbbi eseményen említett Forma 1 itt már egyel magasabb színvonalon pörgött, konkrétan egy lemodellezett járgányban küzdhettek meg egymással a felek!

2012 - IEM World Finals

A legfrissebb pedig egy 2015-ös válogatás, ahol láthatunk HOTS, CS:GO vagy épp Hearthstone jellegű képeket, de inkább a mókás jeleneteket dominálnak. Kamera előtt alvás, vicces pózok vagy épp a troll room mutatja, hogy mennyire laza és fiatalos még mindig Redeye. Ezt külön érdemes megnézni, az az egyik legjobb, legőszintébb sorozat.

2015 - Various Events

Az egész albumot itt tekinthetitek meg!

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva