Gaming

Tovább estek a kriptovaluták – Már 6000 $ alatt járt a Bitcoin árfolyama


Egyre megbízhatatlanabb a kriptovaluta piac,jelenleg korántsem tűnik olyan jó befektetésnek, mint pár hónapja tűnt.

Legutóbb, mikor 8000 $ alá esett az árfolyam sokan nem hitték, hogy ez még lejjebb is mehet, ám úgy tűnik, hogy van lejjebb, hiszen a mai nap már 6000 $ alá is becsúszott a Bitcoin árfolyama a coinbase oldalán, ami azért durva csökkenés, mivel egy hónapja még 16-17 000 $-t ért egyetlen bitcoin, azaz egy hónap alatt több, mint 10 000 $-t esett az ára.

Bitcoin árfolyam | Forrás: coinbase

Miért ez a hirtelen csökkenés?

Egyrészt a múlt heti óriási csökkenés megingatta a befektetők bizalmát, ami mögött az elemzők szerint ármanipuláció és hackerek állhatnak. Pénteken pedig több amerikai bank, (J.P. Morgan Chase, Bank of America és a Citigroup) úgy döntött, hogy megtiltja a kriptovaluta vásárlásokat az általuk kibocsátott bankkártyákon. Vasárnap pedig a China’s Financial News-ból megtudhattuk, hogy Kína nagyobb erőfeszítéseket fog tenni azért, hogy korlátozza a kriptovaluta piacokat.

Nem a bitcoin az egyetlen

Szokás szerint a bitcoin árcsökkenése a más coinokat is húzott magával, az Ethereum ára 38%-ot csökkent a múlt hónaphoz képest, így 660$-ért lehet jelenleg hozzájutni, a Litecoin pedig még nagyobbat, 56%-ot zuhant a múlt hónaphoz képest, így 122 $-t ér jelenleg.

Kipukkanni látszik a bányász lufi – Óriásit zuhantak a kriptovaluta árfolyamok – gamer.hu

Végre remény azoknak, akik videókártya vásárlás előtt állnak, vége lehet a bányászat uralmának a vga piacon. Korábban írtunk róla, hogy elég rossz helyzetben vannak azok, akik karácsony után szerettek volna új videókártyát beújítani.

Forrás: Coinbase

 

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva