Counter Strike

A WESG-ről kizárt csapat nyerte a lengyel V4 selejtezőt – Még a hazaiak is csalással gyanúsítják őket


A váratlan underdog nyerte a lengyel selejtezőt, de a lengyelek sem igazán örülnek a sikernek.

A V4 CS:GO kvalifikációja a tegnapi napon lezárult. A FaZe, Virtus.Pro, mouz és HellRaisers sztárcsapatok mellett a V4 országokból is eldőlt, hogy mely csapatok versenyezhetnek majd a 200 000 €-s fődíjért.

A V4-en a következő csapatok vesznek majd részt:

Europe FaZeEurope mousesports
Poland Virtus.proEurope HellRaisers
Slovakia eXtatusCzech Republic Dark Tigers
Hungary GameAgentsPoland VenatoreS

A lengyelek közül nem az AGO, sem pedig a Kinguin lett az a csapat, aki továbbjutott, őket ugyanis a VenatoreS előzte meg, ami az előbbi két csapatnál kevésbé ismert. Persze kár leírni a kisebb csapatokat, elég ha a QBFire Major szereplésére visszatekintünk, ki gondolta volna, hogy még Legenda státuszt is kapnak? A VenatoreS esetében viszont van egy kisebb probléma, még a hazai szurkolók is csalással gyanúsítják őket, főképp a legújabb játékosukat Goofy-t, aki nélkül ez a továbbjutás egészen biztosan nem lett volna meg, a fiatal játékos lőtte a legtöbbet a 3 pálya alatt (84-et).

Na és mi volt gyanús?

Leginkább a Trainen történtek miatt gondolhatták a nézők, hogy valami mintha nem lenne tiszta.

Itt egy rendkívüli reakcióidőt láthatunk, az egyetlen szépséghibája a dolognak, hogy MICHU bőven a füst mögött volt, mégis instant oda tartott Goofy.

Itt pedig a falon keresztül többször a fejre húzta és tartotta a célkeresztet, ami miatt gondolhatunk aim key-re, de azért elég alappoziból jöttek a Kinguinosok, ettől függetlenül valóban gyanús a megmozdulás.

Krzysiek ‘Goofy’ Gorski | Forrás: liquipedia

Mi nem tudtuk eldönteni, hogy valóban csaltak-e, nem is igazán szeretnénk DanM-féle mélységekig elmenni. Majd ha eljönnek hozzánk és megvillantják a LAN-on is ezt a teljesítményt, akkor nem lesz ennyi kétség bennünk sem, de a V4 jelenlegi formájában eléggé kedvez az online játékosoknak, hiszen ha már sikerül bejutni a LAN-ra, akkor is 25 000 €, azaz 7,5 millió forint üti a markukat, ehhez pedig egy meccset sem kell LAN-on nyerni. Összehasonlításképp a Majorön induló 23 csapat közül az 5-8. helyezet kapott 35 000 $-t.

Valakinek ismerős egyébként a VenatoreS csapatnév? Korábban írtunk róla, hogy a WESG-en is nagy port kavartak.

Csalót fogtak a WESG-en, a VP kapott egy második esélyt! – gamer.hu

Annyi csalásról való hír van mostanában, hogy lassan megszoktuk már sajnos, de ezúttal jól sült ki a dolog. A Virtus.pro drukkerek most biztosan örülni fognak, ugyanis a csapat kapott egy második esélyt. A VenatoreS csapatát ugyanis kitiltották a WESG lengyel kvalifikációjáról, miután Patryk “Patitek” Fabrowski egyik Steam profiljáról kiderült, hogy VAC banos.

Köszönet lemusznak az ötletért!

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva