Gaming

Lava wave őrület és közös tánc – emlékezetes jeleneteket hozott a HGC


A Team Dignitas tovább erősítette pozícióját az élen, a Leftovers pedig egyre közelebb ahhoz, hogy Karciék ellenfele legyen.

Immáron a negyedik hét is lement a HOTS Global Championshipben, ami után körvonalazódni látszik, hogy melyik az a négy csapat, amely megküzdhet az amerikai régió legjobb négyesével a Western Clash tornán, melyet Március 2 és 4 között rendeznek. Az említett megmérettetésen a pénzdíj mellett a győztes egy plusz helyet garantál régiójának a Mid Season Brawl-ra, amiért folyik az egész harc.

No de kanyarodjunk vissza a hétvégi meccsekhez és nézzük meg a végeredményeket:

02.09.

Diamond Skin – Zealots 2-3
Team Liquid – Team Dignitas 1-3

02.10.

Fnatic – Team Dignitas 0-3
Leftovers – Method 1-3

02.11.

Zealots – Leftovers 3-1
Tricked esport – Diamond Skin 3-1

Láthatjuk, hogy az előzetesen rangadóként beharangozott Fnatic – Team Dignitas meccsen nagyon simán nyert utóbbi csapat, a harmadikat meccset konkrétan kevesebb, mint 10 perc alatt, 10-1-es kill aránnyal hozta le a listavezető.
A Leftovers ha nem mutat szignifikáns formajavulást, akkor nevéhez hűen (“maradék”) csak a maradék helyek egyike, leginkább az utolsó fog neki jutni. Ha ez így lesz, akkor rájátszásra kényszerülnek (a 7. helyezettel együtt) a tavaszi szezon végén, hogy bent maradhassanak – reméljük Karci csapata, a Team Singularity ellen.

Emlékezetes pillanatok 

A Tricked esport – Diamond Skin második meccsén nem elég, hogy AlexTheProG Ragnarost pickelt (mindössze harmadjára választották a tűz urát EU-ban), de ráadásul a Lava Wavet választotta ultinak. Több se kellett a castereknek, megörültek és megőrültek a ritkán látott, ám annál látványosabb heroic láttán.

Nézd meg Heroes of the Storm HGC Europe – Week 4 Day 3 Tricked Esports v Diamond Skin – Game 2 című tartalmát a twitch.tv weboldalonMég meccs után is ezen szórakoztak Khaldorék.

A játékosok is jó hangulatban lehettek, az első meccsen eldőlt állásnál Roskmeg kezdett el táncolni, recallolni és sprayzni amikor körülvették ketten a Tricked esport csapatából – végül kegyetlen módon négyen leszámoltak vele.

Végezetül álljon itt a tabella, mely képekben is megmutatja a Team Dignitas elsöprő előnyét.

Nektek mi volt a kedvenc pillanatotok a hétvégi meccsekből?

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva