Counter Strike

Az 5 legjobb Co-op pálya CS:GO-hoz!


Minden sokkal szórakoztatóbb a haverokkal. Itt te döntheted el, hogy mire vágysz legyen az: invázió, küldetés vagy épp egy kis horror.

A Valve a legutóbbi patch-ben egy elég jópofa újítást hozott vissza a játékba, ami nem más, mint a Co-op mód. Annak idején még az Operation Phoenix-szel jöttek be ezek a küldetések, amikben botok ellen kellett megcsinálni különféle küldetéseket, viszont egy barátra is szükségünk volt mindehhez.

Ismét tolhatjuk a co-opot, Nuke pedig teljesen megújult – CS:GO Update Log 1.36.2.5 – gamer.hu

A Valve jól belenyúlt Nuke-ba, egy kicsit Canals-ba és visszahozták a Co-op módot, nézzük mi is változott pontosan. A Co-op Strike, a Wingman, és a Flying Scoutsman címkék bekerültek a Workshopba, szóval mostantól a pályakészítők megjelölhetik, hogy játszható-e az általuk készített pálya ezekkel a játékmódokkal.

Hogyan indítsd el?

Először is fel kell iratkoznotok a pályára, utána pedig indítsátok el a CS:GO-t és menjetek egy közös lobby-ba. Itt a Workshop fülön belül kiválasztjátok a pályát, ahol a co-op módot kell beállítanotok, innentől kezdve pedig mehet a küldetés.

5. Co-op Strike: Phoenix Compound

A Valve hivatalos Co-op pályája, ami 3 küldetésből áll és rendkívül jól sikerült. Most ingyen kipróbálhatja bárki, nem szükséges megvenni hozzá az Phoenix Pass-t, a szórakozás pedig garantált!

4. Home Invasion

Ezt akár 5-en is játszhatjuk. A küldetésünk, hogy egy kertvárosi házat megvédjünk minél hosszabb ideig, ehhez pedig különféle segédeszközeink is vannak, amivel megnehezítjük a CT-k dolgát.

3. Hesse Complex

A világ veszélyben, egy őrült tudós propán gázzal akarja legyilkolni a világot ezért C4-eket kell telepítenünk az építményben, majd ellopni a szobájából a tervrajzokat.

2. FIND A WAY OUT (Horror co-op)

Egy ház pincéjében találod magad, de fogalmad sincs, hogy hogyan jutottatok oda. Itt a hagyományos lövöldözéssel ellentétben inkább az ijesztő jelenetekre koncentrált a készítő, szóval ha beesteledik és szeretnél megijedni, akkor a Find a way out ideális társad lesz.

1. Headquarters 

A Headquaters az összes közül a legkomplexebb pálya, itt még azt is kiválaszthatjuk, hogy milyen kaszttal szeretnénk játszani, a pálya kidolgozottsága első osztályú. Jól átgondolták a készítők a küldetést is, de a legjobb talán az, hogy magunk dönthetünk arról, hogy lopakodva vagy pedig hangosan lövöldözve szeretnénk a küldetést végrehajtani. Ha pedig lelőnek valakit, akkor nem hal meg azonnal, hanem a földre kerül (knockolódik), ahonnan még felszedhetik a társaik. Ezt a pályát akár 5-en is játszhatjuk, a készítő szerint pedig 3-5 fővel a legélvezetesebb.

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva