League of Legends

Time Warp Tonic – Singed saját rúnát kapott!


A maratonfutó mérgezőgép egy egészen új "fegyverrel" gazdagodhat a jövőben, új rúnát tesztel ugyanis a Riot Games.

Ha Singed játékos vagy és szereted az ellenfeleidet az őrületbe kergetni a rohangálásoddal és a szívósságoddal, a League of Legends következő, tesztelés alatt álló rúnáját neked találták ki!

Az új rúnát, amit a szervezet jelenleg a PBE szerveren tesztel, Time Warp Tonic-nak hívják. Az új rúna jelenleg leváltotta a Celestial Body rúnát az Inspiration ág negyedik sorában. A Celestial Body rúna jelenleg az élő szervereken egy early game boost, +100 életerőt ad az első 10 percben, ám ezért fel kell áldozzunk 10% sebzést a minionokra és a neutrális szörnyekre. A leírtak alapján gondoljuk nem lepődik meg sok mindenki, ha azt mondjuk, a játékosok alig-alig játszották a rúnát, ezért a Riot visszaült a tervezőasztalhoz és új lehetőségeken kezdett el gondolkodni. A Time Warp Tonic egy ilyen megoldás, sőt az új rúna kiválóan fog illeszkedni egy bizonyos karakter korai szakaszához, aki nem más, mint Singed. A TWT ugyanis felerősíti a potion-ök erejét, továbbá bónusz mozgási sebességet ad a karaktereknek.

Time Warp Tonic:

“A potion-ök és elixírek 20%-al tovább tartanak, valamint ha bármely lehetőség hatása alatt vagyunk (éppen gyógyulunk egy löttytől, vagy erősebbek vagyunk egy elixírtől) 5% mozgási sebességet kapunk.”

Így néz ki tisztán az új rúna leírása, s aki valaha játszott már Singed-del, annak most biztosan felcsillant a szeme. A hős ugyanis előszeretettel startol Corruptin Potion-nel, s a Time Warp Tonic ezzel a tárggyal is kiválóan “összedolgozik”. Arról nem is beszélve, hogy az új, bónusz mozgási sebességet kölcsönző Singed passzív ugyancsak szinergiába lép az új rúna bónusz 5% mozgási sebesség buffjával. Singed sokkal tovább képes piszkálgatni az ellenfeleit, így gyorsabban indul be a karakter. Minél több időt tudunk Singed-del az ösvényben maradni, annál gyorsabban érjük el a megállíthatatlan stádiumot, a Time Warp Tonic pedig éppen ezt fogja elhozni nekünk. Ráadásul a kései szakaszban sem lesz elhanyagolható az a plusz 5% mozgási sebesség, főleg nem a mérgező sprinter számára, aki ezzel csak több erőt kapott a játék minden pontjára.

Természetesen ez nem csak Singed-nek lesz kiváló választás, ő csak egy példa volt azokra a karakterekre, akik többet fognak tudni kihozni a TWT-ból, mint társaik. Egy Gangplank, vagy Pantheon ellen is jól jöhet majd a +20% aktív idő, vagy a mozgási sebesség, hogy ne tudjanak lerohanni minket. Összességében tehát egy nagyon jó védekező rúnát kapunk, ami valamilyen szinten megküzd majd a poke metával.

Az új rúnát jelenleg a PBE szervere tesztelik, a módosítások lehetősége fennáll, meglátjuk változtat-e bármit is rajta a Riot a tesztfázis során.

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva