Counter Strike

Nem sokon múlott, hogy NiKo helyett device érkezzen a FaZe keződjébe


A meghiúsult átigazolással kapcsolatos történetet a FaZe tulajdonosa osztotta meg a közönséggel.

FaZe Temperrr neve simán lehet, hogy alig pár embernek mond csak valamit, pedig a mostani CS:GO világ egyik legfontosabb alakja az úriember.

Ő ugyanis a FaZe alapítója és jelenlegi tulajdonosa is, aki megépítette a NiKo, GuardiaN, karrigan, rain és olofmeister féle csodacsapatot.

A semmiből indult, majd Call of Duty klánként lett USA-szerte ismert, hogy végül a CS:GO-ba is elmerüljön. A kiscsapatból mostanra birodalom lett, akik nem sajnálnak egymillió dolláros kivásárlási árakat is kicsengetni egyes játékosokért, hogy megszerezzék őket. Így szerezték meg NiKo-t és GuardiaN-t is, az eredmények és a szponzori szerződések pedig azóta többszörösen is visszahozták a vételárakat. De kevesen tudják, hogy a háttérben több fronton is tárgyalt a csapat, mire összeállt a mostani együttes.

Mielőtt NiKo-t megszerezték 2017 elején, más is képbe került, mint lehetséges új ötödik:

Bizony, a tulajdonos elmondása szerint device volt az eredeti kiszemelt, NiKo csak amolyan “B” megoldás lett, mivel az Astralis nem engedte el legnagyobb sztárját. Ahhoz képest NiKo mostanra a világ egyik legjobb játékosává nőtte ki magát, igazolása után fél évvel pedig érkezett olofmeister és GuardiaN is.

A kérdés csak az, hogy vajon ők is csak “B” választások voltak a csapatnál, vagy őket akarták eredetileg is?

Egy ilyen gazdag és befolyásos csapatnál vélhetően ezt csak sokára tudjuk majd meg, a tanulság viszont az, hogy nem mindenki eladó. Device nemet tudott mondani az átigazolásra, pedig biztosan nagyon csábító volt a milliárdos üzletember ajánlata! Ha NiKo “B” választásként 1 milliós kivásárlási összeget ért, vajon mit ajánlottak device-nak és az Astralis-nak?

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva