PUBG

Új központot nyit Amszterdamban a PUBG Corp.


Európában nyílik az új PUBG központ!

Mivel a PUBG elképesztő sikeres világszerte, a BlueHole úgy döntött, hogy külföldi játékfejlesztési központokat hoz létre. Egy ilyen helyen általában 50 ember dolgozik, fele a játék fejlesztésén, a másik fele pedig a játék marketing stratégiáját fejleszti. Az Amsterdam-i már a negyedik Koreán kívüli főhadiszállásuk lesz, azaz már körülbelül 200 új ember dolgozik a PUBG-n.

PUBG CEO Chang Han Kim azt nyilatkozta, hogy elég váratlanul érte őket a hatalmas érdeklődés a világ minden részén, így nehéz volt felvenniük a tempót a játék gyors növekedésével, azonban mindent megtesznek, hogy minél hamarabb elérjék a kellő munkaerőt globális szinten, a játék fejlődésének érdekében.

A külföldi központok helyszíneit a játék népszerűsége alapján választotta ki a PUBG Corp. Az első négy választás Santa Monica, Shanghai, Tokyo és most Amsterdam lett.

Amsterdam elsőre egy érdekes választásnak hangzik, Chang Han Kim azonban elmagyarázta, hogy nem az a szándékuk, hogy minden nagy játékosbázissal rendelkező országban létrehozzanak egy irodát, hanem egyfajta központokat hoznak létre, Amsterdam pedig elhelyezkedése miatt előnyös volt a PUBG Corp. számára, ugyanis pont a legnagyobb PUBG közösséggel rendelkező országok között helyezkedik el (Németország, Franciaország, Anglia).

Chang Han Kim elmondása szerint, az új munkaerővel végre fel tudják gyorsítani a fejlesztést, ugyanis a PUBG-t egy hosszú projektnek tervezik, mint például a League of Legends vagy a CS:GO. Ez még mindig csak a kezdet és azt szeretné, ha a PUBG évről-évre egyre jobban teljesítene.

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva