League of Legends

Kompenzáció – Több hőst is buffolnak a Duskblade nerf miatt


Érdekes utat választott a Riot a Duskblade-helyzet megoldására.

Ugyan nem a legfrissebb hír, hogy az eredetileg tervezett 8.5-ös megjelenésből a 8.6-os ciklusba csúszott a Duskblade nerf, az egészen új, hogy mindez azért történt, hogy a fejlesztőknek több ideje legyen kompenzálni a tárgyat használó karaktereket.

A kompenzáció pedig egy buff formájában fog érkezni, jelentette be Riot Meddler az egyik vezető közösségi fórumon publikált Gameplay Thoughts című bejegyzéssorozatában. Az ok egyszerű, ugyan  Duskblade nerf meg fog történni, ám azt nem szeretnék, hogy a karakterek, akik használják, komolyabb erőtől essenek el. Maga a tárgy van tűrhetetlen formában, nem a hősök, akik alkalmazzák, így nagy valószínűséggel a notórius Duskblade használók a 8.5-ban egy kisebb buff-dömpingre készülhetnek.

” Hátrébb toljuk a Duskblade nerf  megjelenését egy frissítéssel, hogy kompenzálhassuk a tárgyat használó karaktereket, ugyanis némely esetben komoly erőtől esnének el a nerf miatt.”

Meddler továbbá hozzátette, még nem egészen biztos abban, hogy ez az úgynevezett “kompenzáció” milyen formában fog érkezni, jelenleg a fejlesztőcsapat erre keresi a megoldást. Az alapvető cél, hogy a Duskblade nélkül is sikeresek lehessenek a hősök, akik eddig a tárgyra támaszkodtak, tehát azok a karakterek, akiknek a “Duskblade-hez hasonló képességeik vannak” ne akarják beszerezni a tárgyat.

A rioter megosztott egy hős-listát, akik nagy valószínűséggel kapnak ebből a kompenzációból, ugyanis a felszerelésükben sokszor alapkövetelmény a tárgy. Íme a lista:

  • Wukong
  • Zed
  • Talon
  • Rengar
  • Quinn
  • Miss Fortune
  • Kayn
  • Kha’Zix

Sokaknak feltűnhet Quinn neve, aki közel sincs annyiszor játszva, mint a lista többi tagja. Ez annyira igaz, hogy az OP.GG, játékstatisztikákkal foglalkozó oldal például nem képes adatot szolgáltatni a karakterről, annyira kevesen játsszák a világon. Ezt kiküszöbölvén a Riot bejelentette, hogy a közeljövőben módosítani fogja a karaktert, némely aspektusát a képességeinek buffolják, de lesz olyan terület is, ami teljesen meg fog változni. Így a jövőben, ha jól sikerül a frissítés, Quinn is megérzi majd a Duskblade módosításokat.

A 8.6-os frissítés ciklus tehát egy meghatározó változáshullámot fog eredményezni több hős számára is. Persze addig még várnunk kell egy kicsit, ugyanis jelenleg az élő szervereken még csak a 8.4 pörög.

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva