Gaming

3+1 dolog, ami változtatásra szorul a Fortnite-ban

ujsagiro - 6 éve Címkék: epic games, Fornite,

Jó munkát végez a Fortnite Battle Royale módjával az Epic Games, mégis lenne még pár változtatást, amit eszközölni kéne.

A játékok természetes velejárója a változás, melyben sokat segíthet a közösség. Természetesen nem kell minden egyes tanácsot megfogadni, de fontos olvasgatni a fórumokat, Reddit posztokat, mert lehet találni köztük érdekes felvetéseket.
Egyszer már beszámolt az Epic Games, hogy milyen újításokat tervez, azonban úgy gondoljuk, lenne még más feature is, amit érdemes lenne betenni. Lássuk mik ezek!

1. Hibák, amik kidobnak a játékból.

A bugok, hibák elkerülhetetlen (jobb esetben átmeneti) részei a játékoknak, de ezeket kell legelőször javítani, mert a leginkább élményrombolóak. Ebből az egyik leggyakrabban előforduló az alábbi hibaüzenet, ami leginkább konzolon jön elő – ekkor egyszerűen véget ér a kör és csak ezt látjuk:

forrás: reddit

2. Tessék, idd meg gyorsan ezt a potit!

Hányszor találjuk magunkat harc után abban a helyzetben, hogy mihamarabb vissza kéne gyógyulnunk, vagy fel kéne húznunk a pajzsunkat. Ilyen esetekben kifejezetten fontos, hogy ha nem nálunk, hanem csapattársunknál vannak ezek az itemek, akkor minél gyorsabban átadja őket.
Jelenleg ez igen körülményes: bemegyünk az inventory-ba, majd kiválasztjuk, hogy mit szeretnénk odaadni, meghatározzuk az ajándékozni kívánt mennyiséget és végül megint egy gombnyomás következik, amivel ténylegesen dropoljuk.

Javaslat: maradjon meg az inventory-ból való drop lehetősége, arra az esetre, ha valamiből csak egy bizonyos mennyiséget szeretnénk átadni, de lehessen beállítani egy gombot, ami azt tudná, hogy amelyik item épp a kezünkben van azt eldobná minden muníciójával együtt.

3. Ez nem is szezonális, mégse tudom megvenni?

Elég ritka az az eset, amikor egy játékban ne lenne egy csomó kozmetikum, amit bármikor megvásárolhatunk pénzért. Bevett szokás az, hogy a szezonális, eseményekhez tartozó dolgokat az event ideje alatt vehetjük meg, de az összes többit bármikor.
Az Epic Games húzott egy váratlant és csavart egyet a szisztémán.
Nincsen egy fix alap szett, amiből bármikor válogathatunk, hanem mindig csak egy pár darab van a shopban – ezzel ugye azt akarják elérni, hogy vegyük meg azonnal, mert ki tudja mikor lesz elérhető legközelebb.
Számokról nem tudunk, lehet, hogy ez a taktika bevált nekik és maradnak is ennél, de nekünk, játékosoknak jobb lenne a standard módszer.

forrás: reddit

3+1. Várok a haveromra, aki épp játszik, szeretném addig nézni!

Szinte abszurd, de nincs spectate lehetőség a főmenüből. Ez azért kifejezetten meglepő, mert maga a funkció bent van, de csak akkor használható, amikor játékon belül meghaltunk – ekkor nézhetjük csapattársainkat, vagy ha ők már nem élnek, akkor a minket kivégző személyt.
Két szempontból is jó lenne, ha tudnánk ezt használni a menüből is: időtöltésképp nézhetnénk barátunkat, amíg várunk rá, illetve ezáltal tudnánk is, hogy hogyan áll, mennyi idő míg végez.
Ami miatt ez lett a 3+1. az az, hogy állítólag az Epic Games már dolgozik ezen, sőt gondolkodnak egy olyan lehetőségen, hogy beállíthassuk azt, hogy spectatelhetnek-e minket.


Ti mit hiányoltok a legjobban a játékból?

 

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva