Counter Strike

Az “Év szülője díj” győztesei így próbálják meg támogatni gyermekeik esport karrierét


A sztorit az FPL fiatal tehetségeket támogató projektmenedzsere osztotta meg a nyilvánossággal, úgy tűnik ez már tényleg a jövő generációja.

Gondoljunk vissza a gamer évekre, amikor még kisgyerekek voltunk. Gondolom keveseknél fogadták kitörő örömmel a dolgot, hogy órákat tölt a számítógép előtt. Most játsszunk el a gondolattal, hogy ledobjuk az atomot és bejelentjük:

“Ha nagy leszek, profi esportoló szeretnék lenni.”

Elképzelhetetlen fantáziának tűnik, de a mai kor gyermekei számára ez már valóság. Egyes szülők ugyanis egészen odáig elmennek, hogy a korhatáros versenyeknek külön levelet írnak, hogy a csemete játszhasson rajtuk. Ilyen az FPL is, ahonnan rengeteg sikersztori kinőtte már magát, világsztárok születtek az oldalon, ezért sokan szeretnék itt bontogatni a szárnyaikat. De a FACEIT hivatalos ranglistájára, az FPL-re csak bizonyos kor fölött lehet felkerülni.

És itt jönnek képbe a szülők, akik ha kell igazolást írnak és zaklatják a FACEIT-et, hadd nevezzen a gyerekük:

Az FPL-re ráadásul olyan mértékű kérelem érkezik ezzel kapcsolatban, hogy a következő Majort is rendező FACEIT külön terepet hozott létre a fiatal tehetségek támogatására. Ha az FPL-be és FPL-C szintjére nem is kerülhetnek egyből, találtak megoldást. Az FPL Circuit fiatal tehetségek toborzását tűzte ki zászlójára, hiszen a CS:GO világ olyan játékosokat köszönhet már az oldalnak, mint

ropz, frozen, Zywoo, Oskar, w0xic vagy éppen Brollan, akik mind itt váltak ismertté.

A profivá válást ráadásul még gaming house-ban tett látogatással is megfejelik, és a további támogatástól sem riadnak vissza:

Mindezt a szülői nyomások hatására, akik igyekeznek segíteni gyermekeik profi esportolóvá válását. Na ez már valami, erre már mondhatjuk, hogy elindult valami a szülők fejében is. A ti szüleitek hogy állnak a témához?

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva