Gaming

Láttátok már a Fallout 3 Remake-et? Így áll most a projekt


Íme a legújabb bemutató a Capital Wastelandről.

Idén ünnepli tizedik születésnapját sokak nagy kedvence, a Fallout 3, és bár azóta már a negyedik rész is megjelent a Bethesda poszt-apokaliptikus sorozatából, sokan még mindig a széria első 3D-s epizódjáról őrzik a legkellemesebb emlékeket.

Éppen őket igyekszik megcélozni a Capital Wasteland, mely egy rajongói projekt:

a Fallout 4 motorjával építik újjá a harmadik részt.

Vagyis lényegében egy Fallout 3 Remake-ről van szó – természetesen nem hivatalos formában, hiszen egy apró független csapat, a Road to Liberty dolgozik rajta, méghozzá Fallout 4 modként.

Kép: capitalwasteland.com

Miután egy igencsak nagyszabású projektről van szó, ezért nehéz megmondani, hogy mikor jelenhet meg a játék – főleg úgy, hogy a közreműködők többsége szabadidőben készíti a Capital Wastelandet. Egy ekkora világot márpedig nem nagyon lehet néhány hónap alatt újból felépíteni – nem véletlen, hogy folyamatosan igyekeznek toborozni újabb és újabb csapattagokat.

Hogy mikorra készülhet el a mod, azt tehát egyelőre még maguk a fejlesztők sem tudják, ám a munka rendületlenül zajlik. Ezt bizonyítandó a készítők nemrégiben közzétettek egy hosszabb gameplay bemutatót a játékról: a lenti videó 12 perces betekintést enged abba, mire is lehet majd számítani.

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva