Gaming

Ez ismét meggyőző volt: Karciék veretlenül húzták be az 5. heti kupát!


Az elmúlt két heti kisebb fiaskó után ezúttal meccset se vesztettek a HOTS Global Championship Europe Open Division e heti megmérettetésén.

Ötödik alkalommal rendezték meg a HGC Europe Open Divison kupáját, melyen a tét egyelőre a playoff, majd a kvalifikáció lehetősége a HGC-be.
A Team Singularity tökéletesen kezdte a sorozatot, majd következett egy kisebb botlás: az első két kupát megnyerte, de utána “csak” egy 4. majd 3. helyre futotta – mindkétszer a mondhatni mumusnak tekinthető Teraz Rodzina állította meg őket a döntő előtt.
Így tehát jó ómen volt, hogy nem egy ágra kerültek (bár ezúttal a lengyel csapat már a negyeddöntőben ki is esett).

Team Singularity – Worst Positioning

A harmadik helyért folytatott harc egy kissé kínosra sikeredett: noha nem volt kérdés, hogy ki jut tovább, de 1-0-ás állás után a második meccsen az ellenfél egyik játékosát kidobta a rendszer és nem is engedte vissza. Egy ideig próbálkozott még a Worst Positioning a bottal, de pár percen belül felhúzták ezen magukat és végül kilépett majdnem az egész csapat.

Team Singularity – Granit Gaming

Az utóbbi hetek során láthattuk, hogy az SNG agresszív játékot játszik, és ezt próbálják ellenfelei counterelni.
Így tett a GG is, akik egy dupla support, dupla tank és egy hard carry (Cassia) felállást választottak.
Nem is találta igazán játékát a Team Singularity – két szinttel elhúzott az ellenfél ám ekkor egy újabb disconnect történt, ezúttal a Granit oldalán.
Ismét nem tudott visszajönni a játékos, így ezúttal egy rematch következett.

Ehhez Karciék tudtak jobban alkalmazkodni, teljesen megfordult a játék képe: 3 szintet az ellenfélre verve simán nyerték az első meccset.

A másodikon pedig a nagyon jó formában lévő magyar játékos vezetésével nyert az SNG – igazi highlight show-t mutatott be Genjivel, ilyesmikre gondolunk:

Már csak két kupa van hátra, és meggyőzően vezet a Team Singularity – reméljük megmarad a jó forma a playoffra is és benne lesznek azon két csapatban, akik a két legrosszabb HGC együttessel küzdhetnek meg a legrangosabb sorozatba való jutásért.

forrás: heroeshype.com/euopen/

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva