Hearthstone

Olcsó, de hatékony paklik az új Tavern Brawlhoz


Megérkezett a The Wild Brawliseum, ahol legalább egyszer mindenki próbálkozhat!

Szerda este a szokásos időpontban megérkezett a legújabb Tavern Brawl a Hearthstone-ba, mely – a korábbi ígéreteknek megfelelően – a The Wild Brawliseum lett. Ez lényegében a Heroic Tavern Brawl új változata, csak éppen Wild lapokkal és némileg megváltozott jutalmazási rendszerrel.

  • Az első menet mindenkinek ingyenes! A továbbiakért 150 goldot kell fizetni, akárcsak az Arénában.
  • Nem draftolni kell, hanem saját paklit kell építeni, méghozzá a Wild lapkészletből.
  • A szabályok ugyanazok, mint az Arénában: 3 vereségnél véget ér a menet, maximum pedig 12 győzelmet lehet szerezni.
  • A jutalmazási rendszer szintén megegyezik azzal, amit az Aréna mód használ.

Miután a Hearthstone-osok többsége Standardben játszik, ezért a Wild metában kevesen vannak benne – sokak számára bizonyára a lapkészlet is erősen korlátozott. Mi azonban összeszedtünk nektek 3 olyan paklit, melyek viszonylag olcsó lapokból állnak, ugyanakkor bőven bennük van a jó eredmény!

Secret Mage (1640 dust)

A pakli jelenleg Standardben is egészen népszerű, kisebb módosításokkal pedig Wildban is abszolút megállja a helyét. Az egykori sztár, a Mad Scientist nyilvánvalóan kötelező, miatta a Secretek számán is érdemes kicsit növelni, hogy a Kabal Lackey és a Kilin Tor Mage megbízhatóbban működhessenek – a régiek közül a Duplicate optimális esetben két lapot ad ingyen. A Wild lapok közül a Forgotten Torch még, ami kötelező, hiszen még több direkt sebzéssel tölti fel a deckünket.

Milyen Legendary lapokat érdemes használni? Aluneth, Loatheb.

Kód: AAEBAf0EAA9xuwKVA5YF7AX3DYkOuhajtgLXtgLrugLZuwKHvQLBwQKP0wIA

Combo Priest (1920 dust)

A Combo Priest szintén egy olyan deck, amelyik Standardben is hódít jelenleg, néhány régi táp előtúrásával pedig vele is simán meg lehet célozni a 12 wint. A régi lapok közül a Deathlord a 2/8-as test miatt ideális alapanyag a buffok számára. Utóbbiak közül pedig bejön a képbe a Wildból a Velen’s Chosen is, amely elég jó kis extra statokkal készíti elő a Divine Spirit + Inner Fire mókát.

Milyen Legendary lapokat érdemes használni? Leginkább semmit, ez tényleg egy teljesen fullos deck.

Kód: AAEBAa0GAA/4AuUE9gelCdEK0gryDPsM/g2PD7W7AvC7AtHBAtjBAs7MAgA=

Aggro Shaman (2120 dust)

Bizonyára sokan emlékeztek még a Tunnel Trogg + Totem Golem páros által dominált időkre – most ismét itt az idő, hogy bevessétek őket. Rajtuk kívül nem is kell túlságosan sok Wild lap ebbe az Aggro pakliba: a Crackle és a Whirling Zap-O-Matic szintén kijönnek fillérekből, ha éppen nincsenek meg. Így egy korrekt Standard lapkészlettel rendelkező játékosnak nem szabad, hogy gondot okozzon a deck összeállítása, egyedül a Doomhammer kicsit drágább mulatság.

Milyen Legendary lapokat érdemes használni? Sir Finley Mrrgglton jó szolgálatot tehet egy Life Tappel vagy Steady Shottal.

Kód: AAEBAaoIAA/uAe8B4AL5A/8F4AbwB9UP1g+yFMoW96oCh7wC0bwCi+UCAA==

Sikeres csatározást mindenkinek az új Tavern Brawlban, reméljük, hogy sikerül minél több értéket kiütnötök az ingyenes menetből!

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva