Counter Strike

Ennél alázósabb módon nehéz mapot nyerni: KRiMZ szó szerint kegyelemdöfést adott a FaZe-nek


A fnatic meglepő módon 2:0-ra verte a FaZe sztárcsapatát, a veterán KRiMZ minden szempontból főszereplő volt a meccsen.

Jó az öreg a háznál, gondolta magában minden fnatic szurkoló, amikor látták mit művel KRiMZ a FaZe elleni meccsen. A svédek supportja emberfeletti munkát tett a pályára, mindenkit agyonlőtt akivel szembe került.

Nem csak mennyiségben, de minőségben is fontos szereplője volt a meccsnek. Mindig akkor villant, amikor a legjobban szükség volt rá.

Az utolsó körökben!

Az utolsó körök pszichológiája ugyanis egy rettentően furcsa dolog a CS:GO-ban. Hiszen alattomos módon nem arra a félidőre lesz hatással, hiszen ugye az utolsó körről beszélünk. Hanem a következő félidő elejét határozza meg, ahol a nagyon fontos pisztolykörön meccsek főlhetnek el. Ha valaki egy félidő utolsó körében nagy ütést, alázást, fordítást tud bevinni az ellenfélnek, mentálisan az ellenfél fölé nőhet a következő félidő elején.

Például Inferno utolsó körében, amikor még egy utolsót kellett a FaZe önbizalmába rúgni. Nem elég, hogy elveszítették saját mapjukat, KRiMZ gondoskodott róla, hogy még jobban fájjon az utolsó kör utolsó killje:

A dolog tényleg megfogta kicsit a FaZe ötösét, a következő félidőben 7:0-val kezdett a fnatic! Vagy ott van a második map első félidejének utolsó köre, ahol egyetlen dezivel fogta meg az AK-kat. Megint egy fontos utolsó kör:

A második félidő elején zsinórban “csak” 4 kört nyert a fnatic, a két alázós utolsó kör tehát elég szép sorozatokat hozott a svédeknek. Kimutatni persze sosem lehet majd, mennyit számítottak ezek az utolsó körök a következő félidők elején, de egy biztos:

a fnatic hatalmas meglepetésre 2:0-ra verte a FaZe sztárjait, KRiMZ pedig egy állat volt.

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva