Counter Strike

Minden készen áll a de_tuscan visszatéréséhez


Ti mit szólnátok, ha visszahoznák a tuscant? GuardiaN elindítja vajon a lavinát?

Azoknak egészen biztosan ismerősen cseng a de_tuscan pályanév, akik még játszottak az 1.6-os hőskorszakban. Ennek a pályának az alapjait a de_cpl_mill adta, ám sikerült átalakítani olyan mértékben, hogy ne sértsen szerzői jogokat. A végeredmény pedig egy rendkívül jól eltalált pálya lett, ahol a balansszal sem voltak problémák.

5 korábbi versenypálya, amit régen imádtak a játékosok. Hol vannak most? – gamer.hu

Igazából egy kivétellel bent a CS:GO-ban, és csak várják, hátha egyszer itt is főszereplők lehetnek! A veteránok még emlékeznek a Source-os időkre, vagy a korábbi 1.6-os warokra, esetleg a még régebbi időkre. Ezekből az emlékekből gyűjtöttünk most össze 5 versenypályát, amik mostanra teljesen kikoptak, pedig legtöbben ott vannak a CS:GO-ban is!

A CS:GO közössége már kérte párszor a pályát a Valve-tól, hiszen minden készen áll arra, hogy ismét a map poolba kerülhessen, a pályát ugyanis már jó ideje portolta a Global Offensive-re a készítője. Nemrég pedig GuardiaN is feldobta a témát, hogy miért hiányzik még mindig a map poolból?

“Miért nem kaphatjuk meg a de_tuscan-t @csgo_dev??? Mindenki kéri, hogy legyen benne, a map pool pedig szélesebb lenne, még több nagyszerű pályával…. tegyétek meg értünk :P”

A kommentelők úgy tudták, hogy a pálya készítőjénél, brute-nál vannak a jogok és emiatt nem olyan egyszerű a Valve dolga, de erre gyorsan reagált brute.

“Ha bármikor úgy dönt a Valve, hogy érdekelné őket a pálya, én itt leszek. Jó ideje várok már erre. Nyugodtan pörgessétek a témát és hátha meghallgatnak minket. A közösség jobbat érdemel.”

Innentől pedig tényleg a Valve-on múlik, hogy tesznek-e az ügy érdekében, na meg persze attól is, hogy a profiknak mennyire van kedve a tuscanhoz, ha többen GuardiaN mellé állnak, akkor simán bekerülhet a Dust 2 mellé.

 

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva