League of Legends

A profik megmutatják hogyan kell használni a Banner of Command-et


SoloQ-ban elég ritkán láthatjuk, pedig elképesztő hasznos tárgy.

A Banner of Command nem tartozik a legnépszerűbb tárgyak közé a League of Legends játékában, a profik viszont egyre többször mutatják meg, hogy a tárgy elképesztő hasznos tud lenni az ellenség épületeinek ledöntésére.

A taktikájuk az, hogy kihasználják a Baron buff minion erősítését majd az ágyús miniont még tovább erősítik a Banner buff-fal, így egy elképesztő nagy sebzésű ostromgépet hoznak létre.

A taktikát nem véletlen nem használták eddig, hiszen ez csak a 8.4-es patch óta lehetséges, ugyanis eddig a baron buff valamiért nem hatott a Banner of Command hatása alatt lévő minionokra. A 8.4-ben viszont kijavították ezt a bugot, amit a legtöbb játékos valószínűleg figyelmen kívül hagyott, hiszen eddig nem sokakat érdekelt a Banner of Command, a profik viszont természetesen észrevették a változtatást és azonnal bevetették az új taktikát élesben.

Ahogy azt a Twitch clipben láthattuk, a Roccat tökéletesen bemutatta, hogy milyen félelmetes tud lenni a Baron+Banner buff kombinációja. Ezek után valószínűleg a többi LoL játékos is ellesi a taktikát a profiktól és SoloQ-ban is többször fogjuk látni a Banner-t.

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva