Fortnite

Újdonság: Kiszivárgott egy teljesen új FortniteBR skin csomag!


Az Epic ezzel a csomaggal biztosan nagyot fog kaszálni, megdöbbentően jó az ár-érték aránya.

Az egyik amerikai Reddit felhasználó éppen a kliens boltjában manőverezgetett, amikor egy eddig még sosem látott lehetőség bukkant fel a semmiből. A V-buck vásárlási felületnél megjelent egy “Battle Royale Start Pack” opció, ami zavarba ejtően jó ajánlatnak tűnik. A kliens újraindítása után a tartalom eltűnt a boltból, így még csak LEAK kategóriába tudjuk sorolni a pakkot. Na de lássuk mit fog tartalmazni a kezdőcsomag!

A Fortnite Battle Royale – Starter Pack tartalma:

  • 500 + bónusz 100 V-buck
  • Rouge Agent kinézet, amit csak és kizárólag a Battle Royale módban használhatunk majd
  • Catalyst Back Bling , ami szintúgy csak a Battle Royale módban aggathatunk rá karakterünkre

A csomag mindösszesen 4.99 dollárért ugrott fel a kliensen belüli boltban, ami európai viszonylatban 4 eurónak, magyar forintban pedig körülbelül 1200 forintnak felel meg. Valószínűleg ennél valamivel drágább lesz nálunk, ha megnézzük mennyibe kerülnek Európában a V-buck-ok, akkor körülbelül azt tudjuk elképzelni, hogy nálunk is megmarad a 4.99-es ár, de euróban, így valamivel nekünk többet kell majd fizetnünk ezért a csomagért, mint az amerikaiaknak.

Persze ezen a pár száz forinton nem múlik, így is tömve van anyaggal a csomag és még egy 10 eurós pakknak is simán elmenne. Rákapcsolt mostanában az Epic, futószalagon érkeznek a jobbnál jobb kinézetek, s a játékosok örömére a minőség egy pillanatra sem inog meg, sőt, talán kijelenthetjük, hogy folyamatosan emelkedik. Egy biztos, kiválóan van kontrollálva a fizetős tartalmak és a játék ingyenességének egyensúlya.

Ti beszerzitek majd a Starter Pack-kot?

Borítókép: Twitter

 

Forrás

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva