Gaming

20-as csapatok küzdelme: ez lesz a heti limitált játékmód


Úgy tűnik heti jelleggel lesznek limitált idejű játékmódok, a Fortniteintel oldalán pedig fent van, hogy mik a potenciális jelöltek.

Egyre több játékban találkozhatunk azzal, hogy a fő mód/módok mellé hetente érkezik egy átmeneti is. Hívhatjuk ezt Brawlnak, vagy limitált idejű módnak, de a lényeg ugyanaz: rövid ideig tartó játékmód, amely valami extrával feldobja a hangulatot.

Ilyen volt a Fortnite-ban a Solid Gold mód, és ilyen lesz a valószínűleg a héten érkező “Teams of 20” is: öt darab 20 fős csapat küzd meg egymással a győzelemért.

forrás: fortniteintel.com

Ez még csak a kezdet, körülbelül egy hete osztott meg egy képet a weboldal, melyen rajta vannak a lehetséges későbbi limitált módok. Nincsen hivatalosan megerősítve, így ne vegyük készpénznek a dolgot, de fantáziálni nyugodtan lehet.

forrás: fortniteintel.com

A szerző komolyabb találgatásokba belement, mi ezekből emelnénk ki azt a hármat, melyek szerintünk a legizgalmasabbnak hangzanak.

Steady Storm: nincs nyugis periódus, a kör folyamatosan szűkül, a vihar egyre csak közeleg – még intenzívebb csatákat hozhat az, hogy egyszerre kell megküzdenünk a folyamatos vihar és az ellenfelek ellen, sokszor épp menekülés közben.

Take To The Skies: vagy a Launch Padek esnek gyakrabban, vagy a később érkező Jetpacket kapjuk meg alapból ebben a módban – bármelyik is legyen, nagyon jól hangzik!

Use It: egy bizonyos fegyverre vagyunk korlátozva vagy egy adott ideig, vagy addig, amíg nem ölünk meg valakit.

Hangsúlyozzuk, ezek csak ötletelések a részükről, és az Epic Games nem erősítette meg őket, de számos olyan információt osztott már meg az oldal, amely később igaznak bizonyult, így reménykedhetünk benne, hogy ezeket is viszontlátjuk.

Nektek melyik keltette fel a legjobban az érdeklődéseteket?

UPDATE:

-Holnap jön a mód
-1 buszból ugrunk
-maximum 4-es squadokban indulhatunk (ettől még 5×4 squad számít egy csapatnak)
-a győzelem nem számít bele a statisztikánkba, viszont jön Limited Time Mode profil a jövőben
-mind a 20 csapattársat látni fogjuk: azok, akik nem a squadban vannak, zölddel lesznek jelölve, akik igen, szokásosan eltérő színekben lesznek láthatóak

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva