Hearthstone

Végre javították az egyik legidegesítőbb mobilos hibát!


Ha nem figyeltél a játék elején, könnyen lemaradhattál arról, hogy mivel játszik az ellenfél.

A Hearthstone PC-s és mobilos verzióinak kezelőfelülete nem egyezik meg száz százalékosan, ami az eltérő méretek és kezelés miatt abszolút érthetőnek mondható. Ugyanakkor előfordul, hogy ez problémákat tud okozni – ilyen volt a “Your Opponent” hiba is, amit biztosan ismernek azok, akik mobilon is szoktak HS-ezni.

Hogy miről van szó pontosan? Arról, hogy amikor offline állapotú játékossal sorsol össze a Hearthstone (esetleg a szerver rakoncátlankodik), akkor csak a “Your Opponent” felirat látszódott eddig, az nem, hogy milyen class-szal játszik az illető. Ez leginkább azért gond, mert

ha ilyenkor nem figyeltél oda a meccset indító animáció alatt, akkor bajban voltál, mert a mulligan során felbukkanó feliratok szinte teljesen eltakarták az ellenfél hősét.

Néhány pixel alapján kellene megmondani ilyenkor, hogy mivel is játszik az ellenfél, ami nem könnyű feladat.

Ennyi látszik az ellenfél hőséből a mulligan alatt.

Bosszantó hiba, meg kell hagyni, ráadásul nem is lett volna nagy ördöngösség fixálni, hiszen tényleg csak annyi kellett volna, hogy ilyenkor is kiírja az ellenfél által használt class-t a játék.

Nos, jó hírünk van: a Blizzard nemrégiben végre változtatott, most már látszik a “Your Opponent” felirat alatt, hogy mivel játszik az ellenfél, megkönnyítve ezzel a mobilosok dolgát. Íme egy screenshot:

A bal alsó sarokban most már látszik a class is.

Abszolút szükséges változtatásról beszélhetünk, hiszen mobilon nyilván nem figyel oda annyira az ember általában, mintha otthon, a számítógép előtt játszana. Ez azonban mostantól nem fog ilyesfajta problémákat okozni.

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva