Overwatch

Apró, de annál hasznosabb Moira trükk, avagy hogyan hozzuk ki a Fade Jumpból a legtöbbet

ujsagiro - 6 éve Címkék: lucio, moira, overwatch,

Külön Reddit oldala van Moira képességének.

Rengeteg hős van az Overwatch-ban, akiket nem túl nehéz megtanulni, azonban tökéletesen elsajátítani hosszú hetek, hónapok gyakorlása.

Vannak azonban olyan kis trükkök, melyekre nem feltétlenül jövünk rá magunktól, pedig váratlan szituációkat okozhatnak az ellenfél számára – ilyen például a Lúcio Wall Ride precíz használata.

Moirának is van egy ilyen képessége, melynek mesteri használatával olyan helyekre is feljuthatunk, ahova talán nem is gondoltuk volna: ez a Fade – konkrétan egy egész reddit oldalt szenteltek ennek illusztrálására.

Tegnap már beszámoltunk róla, hogy ő az egyik legnépszerűbb hős a játékban, így ha te is szeretsz vele játszani, akkor a következő GIF-ek neked szólnak!

Előre+ugrás, majd ugrás+Fade

1. “Andygmb” nevű felhasználó mutatta meg az alábbi videóban, hogy hogyan lehet feljutni a Lijiang Tower pályán az objektívként szolgáló ház tetejének a peremére.

2. Ugyanitt be lehet jutni oldalról ha ki kell kerülnünk valakit, aki épp onnan védekezik.

3. Ez pedig elég hardcore, úgyhogy csak óvatosan, mert könnyen mélybe zuhanás lehet belőle, de ha Overtime van, vagy az elölről védekezőket kell kikerülnünk, akkor kiváló választás lehet.

És hogy mi a gyakorlati haszna ezeknek? Egy jól időzített Fade a Payload betolását jelentheti, de szimplán olyan helyekről lephetjük meg támadással ellenfelünket, ahol nem számít rá.

Jó gyakorlást kívánunk mindenkinek!

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva