League of Legends

A Riot már áprilisra hangol – Új raptorok, vicces kinézetek érkeztek


Úgy tűnik idén sem fogunk unatkozni április elseje környékén.

Jót tett a Fortnite az online játékokkal, ugyanis az Epic Games játéka a kezdetektől fogva nem vette komolyan saját magát. Folyamatosan érkeznek a jobbnál jobb meme kinézetek és tartalmak, s úgy tűnik a Riot sem szeretne lemaradni erről a hullámról.

Persze igazságtalanság lenne ezt a kezdeményezést teljes mértékben elvenni a Riot tervezőitől és fejlesztőitől, már a 2017-es év második fele is arról szólt, hogy a meme-ekként elhíresült kinézetterveket megvalósították. Így jöhetett létre a Beekeeper Singed, valamint Illaoi legújabb kinézete is a közösségi nyomás hatására vált tényleges projektté.

A veterán League of Legends játékosok még emlékezhetnek egy közösségi posztra régebbről, amiben Sivir pizzafutár öltözékben rohangál az Idézők Szurdokában és pizzával dobálja az ellenfeleit. Nos, úgy tűnik egy újabb meme-et pusztít el idén a Riot, ugyanis a legújabb PBE frissítésben Sivir pizzafutár szerepben látható egy kisebb képen.

A tavalyi nagy sikerű Moo Cow Alistar után egy újabb állatos kezeslábast viselő karakterrel fog bővülni a League of Legends kinézettára, aki pedig viselni fogja nem más, mint Galio. Ez is ugyan azon a képkivágáson látszik, mint amin Sivir éppen pizzát szállít. Ha ennek a kinézetnek is lesz egy rendhagyó effektje, mint Alistar kolompja, minket megvettek kilóra.

A két kiszivárgott kinézet mellett kaptunk egy harmadik előzetest is, ám ez egy fokkal komolyabbra sikerült, s valószínűleg Hextech láda exluzív skin lesz. Ez nem más, mint a Hextech Alistar kinézet.

Apropó április elseje, idén úgy tűnik az Idézők Szurdoka is viccelődni fog Galio legújabb kinézetével, ugyanis kiszivárgott egy olyan kép, amin a Raptorok degenerált csirkékké változtak.

Már most elég erősnek ígérkezik az áprilisi tréfa, s még csak melegíti a PBE-t rá a Riot. Ahogy láthatjuk fentebb, Galio és Sivir képe meglehetősen kis részletet mutat a lehetséges Splash Art-ból, így reménykedhetünk benne, hogy nem csak a pizzafutár és a rántotthúst szorongató csirkejelmezes hős érkezik néhány hét múlva, hanem még egy-vagy két újdonság hozzájuk csapódik.

A borítóképen egy korábbi április elsejei skincsalád látható.

Ti megveszitek majd valamelyiket?

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva