Gaming

Brutálisan megnőtt a Rainbow Six játékosszáma az új event miatt


Igencsak rápörögtek a játékosok az Operation Chimerára.

Fontos hét a mostani a Rainbow Six Siege számára, hiszen nemrégiben megjelent a legújabb kiegészítő, az Operation Chimera, amely számos újdonságot tartogatott a játékosok számára.

Kaptunk többek között két új operátort (Lion, Finka) és velük együtt két új fegyvert (V308, Spear .308) is, de talán ennél is fontosabb az új időszakos esemény, az Outbreak, melyben háromfős csapatokkal, kooperatív felállásban kell harcolnunk a mutáns szörnyetegek ellen – ehhez kapcsolódóan is érkezett egy csomó új item.

Galéria: Nem kevesebb, mint 50 “itemmel” lepett meg minket az Outbreak

Úgy tűnik, az új játékmód kiváló húzás volt a Ubisofttól, a Rainbow Six Siege játékosszáma ugyanis ugrásszerűen megnőtt az elmúlt napokban. Amúgy is jó szériában volt a játék, hiszen október óta folyamatosan javultak a számok, a mostani eredmények azonban tényleg kimagaslóak.

A Steam Charts statisztikái alapján az látszik, hogy az egyidejű játékosok rekordja 176 ezer volt tegnap délután, ez pedig jóval több, mint az eddigi csúcs, ami 125 ezer volt. Az átlagos játékosszámot tekintve egyébként a február volt az eddigi legjobb hónap a játék történetében, 68 ezerrel, de igen jó esély van arra, hogy ez most megdől – vélhetően nem is kevéssel.

Az Outbreak játékmód majdnem egy hónapon keresztül, április 3-ig lesz elérhető, így bőven van még ideje mindenkinek kipróbálni – bár ha ekkora a sikere, akkor a Ubisoft lehet jobban járna, ha be sem zárná. Vagy tán ebből is külön játék lesz, mint a különféle battle royale spinoffokból?

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva