Counter Strike

SZAVAZÁS: Szerintetek az ilyen wallbanget tiltani kellene vagy inkább megtanulni mindenkinek?


Egy kis matek, egy kis gyakorlás és máris jön az ingyen kill Overpass-on. Ráadásul nem random MM alatt, rendes versenyen is belövik.

A wallbang és boost pozíciók kérdése mindig trükkök a CS:GO világában. Ha egy pozíciót túl erősnek ítélnek, a Valve beavatkozik és egyszerűen kiveszi a játékból. A falon átlövések esetében klasszikus példa a “bodyy wallbang” Cache-en, amit egy idő után nerfelt a Valve. Túl erősnek gondolták (tényleg az) ezért kivették.

Aki nem emlékszik rá, itt egy kis memóriafrissítő, mi is az a “bodyy wallbang”:

Igazából nem is kell hozzá túl sok minden. Először ki kell számolni kb, hogy melyik pillanatban ér oda az ellenfél. Aztán BOT-ok ellen begyakorolni, hol is kell meglőni a falat. Egy kis matek, egy kis gyakorlás és kész is.

Létezik azonban egy pont ehhez hasonló wallbeng Overpass-ra is egy ideje, ott mégsem avatkozott be a Valve.

Legutóbb az EURONICS játszotta be pár napja, ezt hívják úgy hogy 5 másodperces nyitó. Igen, egy kicsit gyorsa trükk és kb kivédhetetlen.

Az egyetlen fegyver a dolog ellen, hogy ne menj lendületesen víz felé, és akkor megúszod. Ugye érezzük a hasonlóságot a “bodyy walbbang” és e között a pozíció között? Lényegében ugyanaz a kettő, mégis csak az egyiket nerfelte és szedte ki a Valve a játékból. Szerintetek melyik esetben hozott jó döntést a kiadó?

Bent kell hagyni az ilyen pozikat, vagy tenni kell ellenük mert túl erősek?

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva